azizigibson
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 345
Manuel elle demliyorum bende bunu alsak mi ki ne çok tad farkı yaşar mıyız
Sadece zaman kazandırır hocam tad olarak fark olmaz.Manuel elle demliyorum bende bunu alsak mi ki ne çok tad farkı yaşar mıyız
Yapay zeka baya fark eder diyor hocamSadece zaman kazandırır hocam tad olarak fark olmaz.
Hocam yarı fiyatına v60 dripper ve kağıt alıp daha iyi kahveler yapılabilir biraz emek istiyor.Ama makinenin fiyatı iyiymiş ben de evimde dursun diye alabilirdim.Yapay zeka baya fark eder diyor hocam
Nerdeyse bedavaya aldığım çok fazla filtre kahvem var ben de onun için aldım parasını çıkarır diye düşünüyorum her türlü hocam.Hocam yarı fiyatına v60 dripper ve kağıt alıp daha iyi kahveler yapılabilir biraz emek istiyor.Ama makinenin fiyatı iyiymiş ben de evimde dursun diye alabilirdim.
Hayırlı olsun hocam fiyatı çok iyiymiş zaten ben de denk getirsem kesin alırdım.Nerdeyse bedavaya aldığım çok fazla filtre kahvem var ben de onun için aldım parasını çıkarır diye düşünüyorum her türlü hocam.
Daha önceden kule tipi kullandın mı bilmiyorum ama ben hiç sevmemiştim kafa kısmıma yetişemiyor boyu altta kalıyordu bayağısagol hocam ama bakındıgım modeller
![]()
KUMTEL KTF-258W Kule Tipi Beyaz Vantilatör – 50W, Zaman Ayarlı, 3 Hız Kademeli, Sessiz Çalışma - Fiyatı, Yorumları
KTF-258W Kule Tipi Beyaz Vantilatör – 50W, Zaman Ayarlı, 3 Hız Kademeli, Sessiz Çalışma yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
![]()
Kiwi Kfan-7429 Ayarlanabilir Hızlı 80° Salınım Fonksiyonlu Kule Tipi Vantilatör - Fiyatı, Yorumları
Kfan-7429 Ayarlanabilir Hızlı 80° Salınım Fonksiyonlu Kule Tipi Vantilatör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com