Yardım Yenilenmiş iPhone 14 Sahibinden Yepy Alınır mı?

En Kötü 90Hz Ve Dinamik Ada Gelmesini Bekliyorum O Zaman E Serisinin Gerçek Bir F/P Odaklı Apple Cihazı Olduğunu Söylerim .
90Hz için yeni bir panel ya da Pro'da kullandıkları paneli yazılımsal olarak kısmaları (gereksiz maliyet) gerekir. Apple kendi tabirleriyle bu ara model için yeni bir panel çıkaracağını da sanmıyorum. Dinamik ada belki gelir çünkü 18 ile dinamik ada değişecek diyorlardı, belki 18e'ye de şu anki dinamik gelir.

Arkadaşlar geçen gün 12k ya iphone 11 alınır mı? diye sordum ama kafama yatmadı arkadaşların yorumlarıyla 11 den vazgeçtim

Çıtayı baya bi yükselttim 33kya 6 taksitle iphone14 buldum sahibinden yepy ile onu almayı düşünüyorum
2. elde 22k ya yurt içi 13ler var 25k yada 14ler var ama telefonların kasası çizik dolu pil 80 ve altında oluyor ve genel olarak temiz kullananlar ve 1 2 aylık cihazlar yine 30-33k civarı fiyat çekiyor. Evet belki yenilenmişden iyidir sıfıra yakın olan 13 ler 14 ler 33k belki normaldir bilmiyorum ama taksit seçeneği sadece yenilenmiş için var peşin fiyatına düşünürsek
İdefix de de31.5k ya da var 14 ama oda 3 taksit verdiği için yepy den almak daha mantıklı geldi.
Şimdi benim durumda en az 6 taksit olacak 30k ya kadar telefon alcam en mantıklısı Mükkemmel veya A kalitede iphone 14 duruyor siz ne düşünüyorsunuz
yenilenmiş yerine 2.el al toplama iphoneye 1 kuruş verilmez pili yüksek gözüküyor ama daha hızlı ölüyor yan sanayi pil takıp hata vermesin diye sensörü söküyorlar

Ben de o fiyatlara iPhone 14 aldım yepy’den. çok memnunum sıfır gibi telefon ve 2 aydır da kullanıyorum

Ben de o fiyatlara iPhone 14 aldım yepy’den. çok memnunum sıfır gibi telefon ve 2 aydır da kullanıyorum
Hocam mükemmel olanı alsan bile ekran kasa gibi kritik parçalar değişenli gelmiş olabiliyor değişim talebi veya iade süreçleri ile uğraşmak da istemiyorum mükkeml durumdaki yada A kalite yenilenmişinde sadece pil değişen olsa yan sanayide olsa sorun değil ama ekran kasa değiştimi telefonun dengesi çok iyi olmuyor ekranlar da iphone 11 e 12 ekranı takıyolar saatin yarısı gözükyüor gibi bi örnek verim yada yan sanayi ekran takıyolar lcd olduğundan oled gibi siyahlar siyah olmuyor kasa yan sanayi olunca şebeke sorunları oluyor diye arttırılaiblir bu örnekler bu sebeple almakdan vazgeçtim yoksa 6 taksitle alcaktım.
Pazartesi yd poco x7pro alcam 1 sene kullanır kardeşime devreder sıfır iphone alırım gibi yada şuanın ekonomisi için 30 40k nakitim olursa 2. el temiz alırım

Geri