Sambanın Yeni Çıkardığı Cipsleri Nasıl Buldunuz

Uzun Vs hayri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
777
Sambanın yeni çıkardığı cipsleri nasıl buldunuz vole yada kontrayı deneyeniniz varmı bügün kontrayı aldım ama hiç Beğenmedim sadece krema tadı geliyor alacak varsa önermiyorum asla almayın pişman olursunuz voleyi deneyen varsa deneyimini anlatabilirmi

Ekler

• 1000060192.webp
    1000060192.webp
    100.4 KB · Hit: 57
  • 1000060193.webp
    1000060193.webp
    103.5 KB · Hit: 39
nacizane tavsiyem malum zincir marketlerin kendi ürettiği abur cuburları tüketmemeniz, çünkü bir hayli vasatlar

Önceden ucuz diye bunları alıyorduk şimdi iyi markalarla aralarında 10 lira fln fark var 10 lira için kalitelisini yerim

Cipsin adı samba ve paketin üzerine brezilya temalı Neymar resimleri falan koymuyorlar abi bunu da biz mi söyleyelim biraz inovatiflik çok yönlülük akılcılık ya

Doğuş Çay yine saçma saçma ürün yapıyordur. Senelerdir Rolls dışında tutan ürünü olmadı.

Sambanın yeni çıkardığı cipsleri nasıl buldunuz vole yada kontrayı deneyeniniz varmı bügün kontrayı aldım ama hiç Beğenmedim sadece krema tadı geliyor alacak varsa önermiyorum asla almayın pişman olursunuz voleyi deneyen varsa deneyimini anlatabilirmi
kontra sarmaz gibi, vole denenir. Ben migrosun cipsleri merak ediyorum ama burda yok.

Geri