3.5-4m Arası Golf 8r Alınır mı

a5 ler cidden fiyatlarına değer mi çünkü golf r da koltuk soğutma/harmankardon ses sistemi/stock akrapovic egzoz(ki bu arabayı özel kılan şey) gibi özellikler var a5 de koltuk soğutma opsiyon olarak varmış ama hiçbir ilanda göremedim ses sistemini çok bilmiyorum malzeme kalitesi daha iyimiş ama

s3 de bilmiyorum açıkcası s3 de güzel ama golf r s3 e göre 200.000tl daha ucuz yani benim baktığım ilanlara göre

g20/g30 larla uzun bir deneyim yaşadım ve bir rsa yazılım şart gibi ama o paralardan sonra öyle bir masraf yapmak istemiyorum
S3 ün malzeme kalitesi, yalıtımı özellimle cift fitil sistemi, kapı icleri tuşlar vs daha iyi. Dış gorunuste daha iyi zevke göre değişebilir.
Motor şanzıman aynı ikisinde.
Golfun S3 den + yanı arka difrensiyeli gelismis viraja girdiğin zaman araba otomatik dıştaki tekere butun gucu verebiliyor. Ya da drift moduna vs alabiliyorsun bide catara patara yapabilirsin egzozla.
R zevkli araba kullanıpta beğenmeyen zor cıkar ama fiyatı fazla ucuk o yüzden başka seçeneklere de yönelebilirsin.

S3 ün malzeme kalitesi, yalıtımı özellimle cift fitil sistemi, kapı icleri tuşlar vs daha iyi. Dış gorunuste daha iyi zevke göre değişebilir.
Motor şanzıman aynı ikisinde.
Golfun S3 den + yanı arka difrensiyeli gelismis viraja girdiğin zaman araba otomatik dıştaki tekere butun gucu verebiliyor. Ya da drift moduna vs alabiliyorsun bide catara patara yapabilirsin egzozla.
R zevkli araba kullanıpta beğenmeyen zor cıkar ama fiyatı fazla ucuk o yüzden başka seçeneklere de yönelebilirsin.
hangi aracı önerirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,591
Üyeler
198,154
Son üye
hzm.
Geri