Nebi Akgün X İncehesap 9070xt OEM Paket 82.999 TL

Sistem Linki: https://www.incehesap.com/fortune-o...biakgun&utm_term=17.06.2026-fortune-oem-paket
‼️ NOT: Güç kaynağını NZXT Gold Core 850w veya Düz NZXT Gold 850w yaparsanız çok iyi olur.

Sistemin fiyatı öyle aşırı avantajlı değil ama kıvamında her parçası belli bir seviyede olan bir OEM. Bu tarz bir ürün arayanlar kesinlikle değerlendirebilir. Hatta belki akşam gaming gecesine de bir ihtimal gelebilir.

Sistem Linki: https://www.incehesap.com/fortune-o...biakgun&utm_term=17.06.2026-fortune-oem-paket
‼️ NOT: Güç kaynağını NZXT Gold Core 850w veya Düz NZXT Gold 850w yaparsanız çok iyi olur.

Sistemin fiyatı öyle aşırı avantajlı değil ama kıvamında her parçası belli bir seviyede olan bir OEM. Bu tarz bir ürün arayanlar kesinlikle değerlendirebilir. Hatta belki akşam gaming gecesine de bir ihtimal gelebilir.

Sistem videosu:
Vade farksız 9 a bölse uygun olabilirdi

öyle aşırı avantajlı değil ama kıvamında her parçası belli bir seviyede olan bir OEM. Bu tarz bir ürün arayanlar kesinlikle değerlendirebilir. Hatta belki akşam gaming gecesine de bir ihtimal gelebilir.
Adam zaten gerekli açıklamayı postunda paylaşmış tam da dediği gibi, parça kalitesi belli, çıtırda indirim var, ihtiyacı olan için iyi.

bende nebi akgün iyi sistem yapıyor bayağı bilgili adam diyordum . abdullah abi tekelleşti bu sektörde
İyi sistem yapıyor olmakla bilgili olmayı karıştırmayalım. Şöyle indirim böyle avantajlı şeklinde iddiası var ise dediğin tartışabilir (videoyu izlemedim). Büyük ihtimal uğraşmak istemeyenler için hazır al-geç şeklinde yapmıştır.

Hocam sistem kötü demek farklı F-P değil demek farklı.
ya ben kasaların önünde böyle donanım arşivi. unlost . pc hocası . nebi akgün wtcn enis kirazoğlu falan yazınca fp olmasıni bekliyorum o yüzden kötü dedim .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İyi sistem yapıyor olmakla bilgili olmayı karıştırmayalım. Şöyle indirim böyle avantajlı şeklinde iddiası var ise dediğin tartışabilir (videoyu izlemedim). Büyük ihtimal uğraşmak istemeyenler için hazır al-geç şeklinde yapmıştır.
haklısın sadece benim beklentim büyük oluyor isim görünce

bir şey eklemem lazım yorumları okudum.
Tam olarak 30 gündür indirim takip ediyorum 3-5 gün önce tamamladım ama bi ekran kartı kaldı uygun düşerse onuda alma niyetim var

Kısacası indirim takip ederek bu fiyatın altına bile bulunabilir kendimde biliyorum işlemciyi 10bin rami 20-25 bin piyasa fiyatından ucuza aldım .

Fakat o kadar zor ve stresli birşeyki iş olarak yapmıyorsan cidden yapılabilecek bir şey değil ruh hastası olup çıkıyorsun. Bu bağlamda Nebi akgünde sistem kurarken belirli bi kaliteyi göz önüne alıyor fiyatta pahalı değilse alıp geçilir. Buda benim yorumum olsun
En son tuvalete paraf ile girdiğimi hatırlıyorum

Sistem videosu:
Amd tarafından fonlanan eleman yine fp olmayan bok gibi sistem yapmış. Geçen yaz çıkardığı sistemde 7700x 90 dereceye dayanıyor başlıkta da en dengeli sistem yazmıştı

bu bütçede sistem arayan varsa alsın geçsin boş yapmaya gerek yok parça kalitesi gayet iyi psu değişmeye de gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,348
Üyeler
198,746
Son üye
Trakyalı Mühendis

Geri