sıfır taksit kazık fiyat ilgi istiyorsan verelim kankaRaporlayabilirsin.
sıfır taksit kazık fiyat ilgi istiyorsan verelim kankaRaporlayabilirsin.
47bine nitro aldım ya harbi cok pahalıHocam sistemin fiyatı avantajlı değilse neden konu açtınız. Ekran kartı 30-32 işlemci 12 bin tl. Kalanı 40 bin eder mi kararı halkımız versin
Daha bile ucuza gelirFiyat avantajı pek yok gibi. Parçaları tek tek toplasan yine bu fiyatlara gelir. Taksit avantajı da bulunmuyor
Sistem Linki: https://www.incehesap.com/fortune-o...biakgun&utm_term=17.06.2026-fortune-oem-paket
NOT: Güç kaynağını NZXT Gold Core 850w veya Düz NZXT Gold 850w yaparsanız çok iyi olur.
Sistemin fiyatı öyle aşırı avantajlı değil ama kıvamında her parçası belli bir seviyede olan bir OEM. Bu tarz bir ürün arayanlar kesinlikle değerlendirebilir. Hatta belki akşam gaming gecesine de bir ihtimal gelebilir.
Vade farksız 9 a bölse uygun olabilirdiSistem Linki: https://www.incehesap.com/fortune-o...biakgun&utm_term=17.06.2026-fortune-oem-paket
NOT: Güç kaynağını NZXT Gold Core 850w veya Düz NZXT Gold 850w yaparsanız çok iyi olur.
Sistemin fiyatı öyle aşırı avantajlı değil ama kıvamında her parçası belli bir seviyede olan bir OEM. Bu tarz bir ürün arayanlar kesinlikle değerlendirebilir. Hatta belki akşam gaming gecesine de bir ihtimal gelebilir.
Sistem videosu:
Adam zaten gerekli açıklamayı postunda paylaşmış tam da dediği gibi, parça kalitesi belli, çıtırda indirim var, ihtiyacı olan için iyi.öyle aşırı avantajlı değil ama kıvamında her parçası belli bir seviyede olan bir OEM. Bu tarz bir ürün arayanlar kesinlikle değerlendirebilir. Hatta belki akşam gaming gecesine de bir ihtimal gelebilir.
İyi sistem yapıyor olmakla bilgili olmayı karıştırmayalım. Şöyle indirim böyle avantajlı şeklinde iddiası var ise dediğin tartışabilir (videoyu izlemedim). Büyük ihtimal uğraşmak istemeyenler için hazır al-geç şeklinde yapmıştır.bende nebi akgün iyi sistem yapıyor bayağı bilgili adam diyordum . abdullah abi tekelleşti bu sektörde
ya ben kasaların önünde böyle donanım arşivi. unlost . pc hocası . nebi akgün wtcn enis kirazoğlu falan yazınca fp olmasıni bekliyorum o yüzden kötü dedim .Hocam sistem kötü demek farklı F-P değil demek farklı.
haklısın sadece benim beklentim büyük oluyor isim görünceİyi sistem yapıyor olmakla bilgili olmayı karıştırmayalım. Şöyle indirim böyle avantajlı şeklinde iddiası var ise dediğin tartışabilir (videoyu izlemedim). Büyük ihtimal uğraşmak istemeyenler için hazır al-geç şeklinde yapmıştır.
sen fazla söyledin daha ucuza gelirHocam sistemin fiyatı avantajlı değilse neden konu açtınız. Ekran kartı 30-32 işlemci 12 bin tl. Kalanı 40 bin eder mi kararı halkımız versin
Amd tarafından fonlanan eleman yine fp olmayan bok gibi sistem yapmış. Geçen yaz çıkardığı sistemde 7700x 90 dereceye dayanıyor başlıkta da en dengeli sistem yazmıştıSistem Linki: https://www.incehesap.com/fortune-o...biakgun&utm_term=17.06.2026-fortune-oem-paket
Sistem videosu: