Bilgisayarımda Durduk Yere Oyundan Atma Sorunu Yardım!!!

Occt testini ve oyunları default oyna bakalım sonuç ne olacak. Bu arada benim elimde eski bir psu vardı yani eski dediğin uzun süre kullandım undervolt yapınca yemiyordu psu yaslandığı icin voltaj dalgalanmisini kaldıramıyordu VE sürücü cokuyordu

bu testi kaç dk yapmam gerekiyor 13 dk oldu da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

17 dk filan oldu kapattım çünkü tık yok ve sıkıldım sonuçlar böyle ve herhangi bir sorun yok galiba sorunu şu anlık çözdük gibi

bide sıcaklıkta da sorun yok ya termal macunu değiştirmeme gerek var mı yoksa beni götürmeye devam eder mi

Ekler

• Screenshot_218.webp
    Screenshot_218.webp
    115.5 KB · Hit: 5
Son düzenleme:
2 yıl önce yapmıştım en iyi performansı veren buydu o yüzden yapmıştım
Muhtemelen ekran kartı şuan o değerleri kaldıramıyor, psu yuzundenden de olabilir yine de sen o PSU'yu değiştir

Muhtemelen ekran kartı şuan o değerleri kaldıramıyor, psu yuzundenden de olabilir yine de sen o PSU'yu değiştir
tamamdır rajientek cratos lite 850w alıcam gibi en yakın zamanda bana yardım ettiğin için ve zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim

tamamdır rajientek cratos lite 850w alıcam gibi en yakın zamanda bana yardım ettiğin için ve zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim
Rica ederim iyi akşamlar

bu testi kaç dk yapmam gerekiyor 13 dk oldu da

17 dk filan oldu kapattım çünkü tık yok ve sıkıldım sonuçlar böyle ve herhangi bir sorun yok galiba sorunu şu anlık çözdük gibi

bide sıcaklıkta da sorun yok ya termal macunu değiştirmeme gerek var mı yoksa beni götürmeye devam eder mi
Bu arada sıcaklıklar çok iyi hiç dokunma

Geri