❌İndirim Bitti! Lenovo Loq 15ahp10 AMD R7 250 Rtx5060 100w 24gb Ram 1tb SSD 46999tl!

Bu fiyata 16gb ram, 13.nesil i5, 75w 5050, 512gb ssd li model veriyorlar.
Evet o yüzden iyi ama benim gönlüm tuf dan yana sonradan gördüm onu 115w olsun r7 260 olsun birde bi asus sevdam var yalan olmasında gözümğ ona kestirmiştim önceden bilmiyorum bi şekilde almaya çalışacamda bakalım.

Ah 32 Gb Ram olacaktı ki anında alırdım. Diş tarama cihazıyla kullanılacağı için 32 Gb Ram gerekiyor laptop firmaları da sağolsun elimi kolumu bağladı. 16 Gb, 24 Gb nereye baksam. 32 Gb diyince de fiyat astronomik olarak artıyor

Ah 32 Gb Ram olacaktı ki anında alırdım. Diş tarama cihazıyla kullanılacağı için 32 Gb Ram gerekiyor laptop firmaları da sağolsun elimi kolumu bağladı. 16 Gb, 24 Gb nereye baksam. 32 Gb diyince de fiyat astronomik olarak artıyor
Valla o da senin şansına artık 16 da yetiyor bana şuanlık.

Laptoplarda 1080p gayet yeterli oluyor 2k gereksiz bence 24 inç monitördeki 2k dan daha iyi gözüküyor laptoptaki 1080p ama ghosting olayını çok bilemicem laptop iyi fiyat diye attım direk.

Bu arada bilen varsa ghosting ne kadar rahatsız eder en son 7 yıl önce fln 768p monitörde mb vram li bi pc de prototype fln oynuyordum bozuldu sonrasında pc. Benim gözler çok kötüsüne alıştı yani.
walla 3060 a 2k ekran mantıksız bencede 3070 olsa neyse dicem ama benim ekrana bakınca 4 k televizyonlar bile artık bulanık görünmeye başladı bana siz almayın bağımlılık yapıyor

walla 3060 a 2k ekran mantıksız bencede 3070 olsa neyse dicem ama benim ekrana bakınca 4 k televizyonlar bile artık bulanık görünmeye başladı bana siz almayın bağımlılık yapıyor
2k monitör ztn 4k televizyondan iyi görünür kocaman ekranda uzaktan iyi gözükür yine

al 24 lük sat 8 i, al 16 gb ikinci elden olsun sana 32

24 Gb modeller lehimli gibi genelde ama hele bu ince kasalılar
Bu modelde lehimli değil, ve daha önce oyuncu laptoplarına lehimli ram koyduklarını hiç görmedim genelde ofis tipi olanlarda oluyor

Tek sıkıntı nadirde olsa tek slot 24 gb olabilir

Cihaz soğutma ve malzeme kalitesi olarak falan çok iyi ama ghosting var fps oyunu oynarken fark ediyorsunuz ama kalite olarak çok iyi.

Bu modelde lehimli değil, ve daha önce oyuncu laptoplarına lehimli ram koyduklarını hiç görmedim genelde ofis tipi olanlarda oluyor

Tek sıkıntı nadirde olsa tek slot 24 gb olabilir
Dell Alienware x15 r1

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,410
Üyeler
198,127
Son üye
rubicon
Geri