Lian Li Lancool 217 INF Beyaz E-ATX Mid-Tower Kasa (G99.LAN217INFW.00) - incehesap.com
Lian Li Lancool 217 INF Beyaz E-ATX Mid-Tower Kasa (G99.LAN217INFW.00) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
Lian LiKonudaki ile bu Montech arasında kaldım hangisi iyidirMONTECH King 65 PRO ATX Mid Tower Oyun Bilgisayarı Kasası, Çift Odacık, Yüksek Hava Akımlı Mesh Paneller, RTX 40 Serisini Destekler, 3 Önceden Yüklenmiş ARGB Fanı, Aletsiz Erişim - Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik
MONTECH King 65 PRO ATX Mid Tower Oyun Bilgisayarı Kasası, Çift Odacık, Yüksek Hava Akımlı Mesh Paneller, RTX 40 Serisini Destekler, 3 Önceden Yüklenmiş ARGB Fanı, Aletsiz Erişim - Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
montech'in fanlar çok iyi değil diye biliyorum bir de biri beyaz biri siyah senin attığın akvaryum vb. çok farklı kasalar kısacasıKonudaki ile bu Montech arasında kaldım hangisi iyidirMONTECH King 65 PRO ATX Mid Tower Oyun Bilgisayarı Kasası, Çift Odacık, Yüksek Hava Akımlı Mesh Paneller, RTX 40 Serisini Destekler, 3 Önceden Yüklenmiş ARGB Fanı, Aletsiz Erişim - Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik
MONTECH King 65 PRO ATX Mid Tower Oyun Bilgisayarı Kasası, Çift Odacık, Yüksek Hava Akımlı Mesh Paneller, RTX 40 Serisini Destekler, 3 Önceden Yüklenmiş ARGB Fanı, Aletsiz Erişim - Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
lian li alınır eksiği falanı yok güzel kasaindirimle msi velox kovalıyordum sizce hangisi? ; https://www.hepsiburada.com/msi-mpg-velox-300r-airflow-pz-white-temperli-cam-2-x-120mm-argb-1xx-120-mm-fan-e-atx-gaming-bilgisayar-kasasi-p-HBCV0000957X5N?ftid=z26va2mdadj753d9&magaza=ZABAZAR&url_src=and-product-detail&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:influencer.md:linkgelir&utm_medium=linkgelir&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate
LIAN LI V100R Siyah almıştım. bugün kasayı toplarken ön camı 1,5 metreye yakın yükseklikten betona düşürdüm. çıplak beton hemde. kırılmadı bile. inanılmazdı. tuzla buz olmasını beklerdim. bundan sonra ölümüne Lian Li)
217 infde ondeki fanlar harbiden degistirilemiyor muymus?düz 217 ile farkı argb olması, +2 fan olmaması, ön fanların değiştirilememesi... Başka var mı? 217 geçen 4500'e düştü ekstra 1k yı hak ediyor mu?
öyleymiş galiba hocam bugün gördüm ben de araştırın bi217 infde ondeki fanlar harbiden degistirilemiyor muymus?