❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool 217 Inf Beyaz 3500tl

2 hafta önce 207 dijital sattı bunu almasaydım bunu alırdım neyse memnunum kaçırmayın çok iyi fiyat

LIAN LI V100R Siyah almıştım. bugün kasayı toplarken ön camı 1,5 metreye yakın yükseklikten betona düşürdüm. çıplak beton hemde. kırılmadı bile. inanılmazdı. tuzla buz olmasını beklerdim. bundan sonra ölümüne Lian Li :))

Koselerinde cizik vs. var mi diye dikkatli bakin yine de, temperli camin en hassas oldugu nokta. Camcilar temperli camin ustunde tepinsek de bir sey olmuyor dese de kose kisimlari en hassas olan yerleri, ordan darbe almamasi lazim.
LIAN LI V100R Siyah almıştım. bugün kasayı toplarken ön camı 1,5 metreye yakın yükseklikten betona düşürdüm. çıplak beton hemde. kırılmadı bile. inanılmazdı. tuzla buz olmasını beklerdim. bundan sonra ölümüne Lian Li :))

düz 217 ile farkı argb olması, +2 fan olmaması, ön fanların değiştirilememesi... Başka var mı? 217 geçen 4500'e düştü ekstra 1k yı hak ediyor mu?

217 INFnin vidalari (ekran karti montaji yapilan izgara icin) nasil acaba? minyatur turde mi. 216da memnun olmadigim nokta.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

düz 217 ile farkı argb olması, +2 fan olmaması, ön fanların değiştirilememesi... Başka var mı? 217 geçen 4500'e düştü ekstra 1k yı hak ediyor mu?
217 infde ondeki fanlar harbiden degistirilemiyor muymus?

217 mesh kasa bundan daha iyi havalanması vb. Rgbsi yok 217 nin. Bu inf daha estetik duruyor ama airflow açısından her türlü 217. İndirime hep beyazı giriyor 217 nin bı arada. Siyahı 6500-7500 arası dolanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,014
Üyeler
198,029
Son üye
atakcay
Geri