🔥İndirim Havit Gamenote 2015 Pro Kablosuz Kulaklık ₺2000

Ürün mchose V9 ile alakasız bana göre hangi ürün olduğunu çözemedim.

Valla dayanamadım artık aldım ya. Aradığım her özellik var içinde. Ve piyasada ki ürünlerin yarı fiyatına. Risk misk neyse aldık artık, sonuçta yarı fiyat :kekw: Sorunsuz ürün çıkarsa piyango gibi olacak valla. İnşallah güzel üründür. Kod bilgilendirmesi için de teşekkür ederim hocam, tt'li olmak sonunda işe yaradı :D Ön inceleme yapmak bize farz olacak anlaşılan. Girdik riske hadi hayırlısı:kekw:
Eline ulaşınca yorumlayabilir misin?

Arkadaşı ikna edersem onu denek olarak kullanıcam. Ürünü alıp denesin buraya yazarım. Ayrıca GK50 mikrofon ile mikrofonunu karşılaştırırım.

Arkadaşlar taksit yapmıyor normalde fiyatı 2400₺ o fiyattan taksit yapıyor 1999₺ sepet fiyatından taksit yapmaması çok saçma vazgeçtim bu yüzden.

Arkadaşlar taksit yapmıyor normalde fiyatı 2400₺ o fiyattan taksit yapıyor 1999₺ sepet fiyatından taksit yapmaması çok saçma vazgeçtim bu yüzden.
Dr ye özel saçmalıklar.

Ürün mchose V9 ile alakasız bana göre hangi ürün olduğunu çözemedim.
Chipset aynı ve ses sürücüsü benzer. Gerçi o da aynı olabilir, 2-3 harfi farklı sadece. Uygulama arayüzü de aynı. Mchose V9 üstün olduğu yerler alıcıda daha çok.

Ben de gelince denerim, yazarım bir şeyler. H2002BG'ye göre değişen alıcısının farkı var mı onu merak ediyorum. Bence Havit o alıcı tarafını da çözerse bu fiyata iyi ürün. H2002BG'nin yer yer cızırdama sorunu oluyordu. Tabii tekrarlıyorum ama benim Scyrox V8 alıcısı etrafındaki kablosuz cihazların önünü direkt kesiyor gibi bir şey.

Bende aldım ya film. dizi izlerken premium ses kalitesi verse yeter fps oyunlarının önemi yok

Ürünü sitesinden alırsanız iade yok haberinix olsun

Kafa bandı yok bunda Ağrı yapmasın sonra

edit: yumuşak kafa bandı varmış ama resimde yok gibi duruyo sert plastikmiş gibi duruyodu inceleme açınca öğrendim

Son düzenleme:
Geri