Öneri Tayland'dan Alınacak Leptop Önerisi

Aykut D.

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,821
Bütçe
60000
Ailem Tayland'da şuanda 40-60k arası laptop önerisi olan varmı ?
Verimlilikten ötürü AMD öncelikli intelde olabilir
Minimum 16gb ram
Minimum 512gb ssd tercihen 1tb olsa iyi olur
Ekranı kaliteli iyi göstermesi.
Öncelik sırasına göre markalar Asus lenovo msı Dell seklinde olabilir.

Kral yani bizim tayland fiyatlini bilme şansımız yok. Ailen gidebilirse bir teknoloji mağzasına gitsin oradan incelesin ya da internetten (ai ile fln) taylanddaki e commerce sitelerine bak.

Kral yani bizim tayland fiyatlini bilme şansımız yok. Ailen gidebilirse bir teknoloji mağzasına gitsin oradan incelesin ya da internetten (ai ile fln) taylanddaki e commerce sitelerine bak.
Tayland fiyatını bilmekten ziyade leptop önerisi almam gerekiyor ortalama 10-12k daha uyguna geliyor Tayland'da .

Tayland piyasasini bilemeyiz. Burada ucuz olan orada stok olmadigi icin pahali olabilir.

Tayland Redditte sormayi deneyin.
Üsttede belirtmiştim yine belirteyim model önerisi almak istedim Tayland bakmanız gerekmiyor model önerisi alıp Tayland piyasasından alıcam .

Üsttede belirtmiştim yine belirteyim model önerisi almak istedim Tayland bakmanız gerekmiyor model önerisi alıp Tayland piyasasından alıcam .
O çok mantıklı olmuyor TR de hiç olmayan modeller orada çok iyi durumda olabiliyor. Aynı serinin farklı konfigrasyonları daha uyguna orada olabiliyor veya tersine TR de fiyat performans dediğimiz cihazlar oranın piyasasına göre berbat olabiliyor.

tamamda o iş öyle olmuyor geçen lenovo laptop aldım kod adları vs. aynı mesela aynı pc yurt dışında 2.5k oled ekranla satılırken türkiyede 1080p ips ekranla satılıyor yurtdışındaki mantıkla tr deki çok farklı bizim öneri vermemiz zor

Yok hocam bana hitap etmiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tamamda o iş öyle olmuyor geçen lenovo laptop aldım kod adları vs. aynı mesela aynı pc yurt dışında 2.5k oled ekranla satılırken türkiyede 1080p ips ekranla satılıyor yurtdışındaki mantıkla tr deki çok farklı bizim öneri vermemiz zor
Anladım hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ROG olsun o zaman :)
Ahshaha bütçeyi zorlar ya maalesef gibi .

Tayland'tan alınan çoğu ürünün garantisi olmaz hocam. ASUS vermiyor örneğin. Ona göre alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,452
Üyeler
198,138
Son üye
Milesklt
Geri