darktower
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 861
Alıcısı ile bağlanabilirsin, bluetooth şart değil. İçinden şarj kablosu (usb type-c), jak kablosu (type-c kısmı kulaklığa ve tek jak), mikrofon ve alıcısı çıkıyor. Y kablo diyorsan onu ayrı alman gerekiyor. Bir de tek JAK ile mikrofon verebilen modeller var. Bu öyle mi bilmiyorum. Dediğim gibi mikrofonu denemeyeceğim. Orasına latin inceleme kanallarından bakabilirsiniz. İncelemelerde de JAK takıp mikrofon testi yapan biri çıkacağını sanmıyorum.kablolu olarak kullanılabiliyo mu? pcde bluetooth yok. ses ve mikrofon jak yeri de ayrı. kutuda splitter çıkıyo mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bana da sağ tarafı tam kavrayamıyor gibi geldi. Tasarım hatası falan var galiba, ama diğer Havit kulaklıklara göre bence pedi biraz büyük kalıyor. Diğerlerinde kulağa baskı yapar, bunda biraz da olsa içine alıyor. İade için sebep midir bilemiyorum. Sitedeki yumuşak ped olayını tam veremiyor. H2002BG göre daha geniş kalıyor sadece, H2002BG de kumaş ped ama daha ince ve üst kısmı biraz daha baskı yapıyordu. Ayrıca IEM rahatlığına alışınca kulaküstü çok rahatsız edici geldi bana.kulaklıgı bende denedim mikrofon sesi bana az geldi birde kulak pedlerinin sag tarafi bosluklu geldi tam kapatmıyor hava aliyor o yüzden iade edecegim
Bugün yağmurlu havadan mıdır, tozdan mıdır başım ağrıyor. BF6 girdim ama birdle 70-3 falan giden bir oyuna denk geldim. Başım da ağrıdı saldım şu an. Biraz kendimi iyi hissedeyim ses kasmayı da söyleyeceğim. Ama belirteyim ben EPZ T35 PRO ve Wraith EvoX ile ses kasmaya bayağı alıştım. IEM net olarak daha kaliteli, ama arada fiyat farkı var. Ses kartını ₺3700, IEM'i ise ₺2500 aldım.
Son düzenleme: