Vallaha kral ben şuan kahroldum desem yeridir inceden aldık ama gelme olasılığı 0 tebilonu gördüğümde iş işten geçmişti ordan alanlara hayırlı olsun şimdiden.sinerji tebilondan alanlara ho incehesapa g.o. oldu gibi pişmanlık belirdi bende ufaktan
Vallaha kral ben şuan kahroldum desem yeridir inceden aldık ama gelme olasılığı 0 tebilonu gördüğümde iş işten geçmişti ordan alanlara hayırlı olsun şimdiden.sinerji tebilondan alanlara ho incehesapa g.o. oldu gibi pişmanlık belirdi bende ufaktan
13 15 arası koysan anında gider ki yine iki katı kazanmış olursun. beklesin satılsın dersen 3 katına kadar getirisi olurValla ben ayarında 1 adet 6000liği aldım. Amacım 2. Elden satmak. Kaça okuturum bu meredi gelirse? Ekran kartı alacaktım ona bütçe olur.
İncehesap İkisindende Büyük Bir Firma .Bencede tebilon sinerji gönderecek incehesap göndermeyecek gibi
aynen kardesım corsair rgb 5600 cl36 ramlerı 7 aydır satamadım 17 ye13 15 arası koysan anında gider ki yine iki katı kazanmış olursun. beklesin satılsın dersen 3 katına kadar getirisi olur
sipariş iptale düştüğü gibi miktar 1-3 güne geri geçer kredi karta sorun yoksabah hepsine iptal gelecektir ardından bnankalar coşacak üstüne bide eğer taksitle aldıysanız büyük g.o
Sinerji Kargo Parasından Dolayı İptal VerirTebilon ve sinerjiden alanlar gelicek sanıyor![]()
Bu tür bariz fiyat hatalarında genelde firmaları tutuyor THH o yüzden uğraştığın ile kalırsın muhtemelen yani neredeyse şansın yok gibiİncehesap İkisindende Büyük Bir Firma Göndermezse Ayıp Eder Ve Mahkeme İle Uğraşmak Zorunda Kalır .
Umut fakirin ekmeğidir Müge Hanım ( incehesaptan aldım )Tebilon ve sinerjiden alanlar gelicek sanıyor![]()