❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

satın alma sırası gibi bişey arkasaş 20 geçe almış ilk alanlardan biri muhtemelen o yüzden onunla karşılaştırdım kendi sipariş kodumu
20 gece de bu indirim var miydi ?

tebilon gelir incehesap gelmez diyenler noldu neyin totemini yapıyonuz la alayına iptal çekilecek zaten bi umuttur yaşamak

Direk kredi kartından 2 adet almistim incehesaptan. 1ini iade edip tebilondan aldim iade anında düştü. Havaleyle pek ilgisi yok sanırım
Karttan karta değişiyor bayağı ya. Şimdi kredi kartı ile mi alacak banka mı bilmiyoruz. Havale en kesini gustavo için.

Ya tebilonda hesap açıp adres giresiye kadar yine gitti hay ben böyle şansa zaten site çöktü mü noldu arada anlamadım giremedim bi türlü yiyip bitirdiler yeminle

bu tamamen operasyon gibi. çünkü diğer siteler ve pazaryeri satıcıları da penta mı neyse artık oradan çekiyolar fiyat ve stok bilgisini. onlarda niye yok bu hata?

tebilon gelir incehesap gelmez diyenler noldu neyin totemini yapıyonuz la alayına iptal çekilecek zaten bi umuttur yaşamak
tebilon en azından bi stok limiti var incehesapta binlerce satış oldu hala stok açık ondan diyoruz

Madem incehesabi taniyorsunuz soyleyin de kapatsinlar artik stogu a**

Sinerji 50 Stok falan sattı galiba ya, sinerji gelir. Alamadım ama. Bakiye bitti. Bitti yani alamadım. Saat de geç, kanka 3 atsana ay başı ateşliyim diyeceğim herkes uyuyor.

1 tane İncehesap, 1 tane Sinerji, 1 tane Tebilon ortaya karışık çerez tabağı gibi ayarladık, hangisi gelirse. Şu 100-200 tane alanların da ben firma yerinde olsam iadesini oyalayıp uğraştırarak 1 ayda falan geri ödeme yapardım en erken.

Geri