merdooo1
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
kanka niye kapatmamışlar işte hala onu anlamıyorum bi hata varsa 2.30 saatte çözülmez mistoğu sınırsız açmışlar gibi düşün incehesap tarafındanHalen millet alabilir.
kanka niye kapatmamışlar işte hala onu anlamıyorum bi hata varsa 2.30 saatte çözülmez mistoğu sınırsız açmışlar gibi düşün incehesap tarafındanHalen millet alabilir.
Sırf RGB diye ben daha fazla veririm o ramlere. Cl40 ila cl32 arası farkı ne sen ne ben benchmark etmeden anlayamayızAçıkcası ih ten umudum yok da sinerjiden gelenleri koyar satarım cl 40 mırk gider herhalde
sanmam stok bıttıTebilonda iptal yer mı acaba
ama 6 kdan satıldığını görunce :==/incehesap sabah uyandığında 4237846234 tane ram satıldığını görünce
valla ben ışık mışık derdınden değılım ımzadakı ramlerı kullanıyorum ama 30 ile 40 arasında oyunlarda fark hissedilir. Gunluk kullanımda hıssedilmez bkz. laptop ramlerıSırf RGB diye ben daha fazla veririm o ramlere. Cl40 ila cl32 arası farkı ne sen ne ben benchmark etmeden anlayamayız
Ben bir incehesap bir tebilondan aldım bakalım umarım ikisinden biri iptal olmazsanmam stok bıttı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ama 6 kdan satıldığını görunce :==/
şuan nakit alan adamınkini gönderirlermi muamma bırak havaleyiHavaleyle sipariş oluşturdum yarın havale yapcam gönderirlermi sizce
Alıntıyı görüntüleadam şimdiden sarı siteye koymuş
Bunları şikayet edmeioz mu olmayan ürünü satışa koymak suç değil miAlıntıyı görüntüleadam şimdiden sarı siteye koymuş
Ben gene gitcem havale yapcam yarınşuan nakit alan adamınkini gönderirlermi muamma bırak havaleyi