rezil olacak gibi incehesabın geçmişte vukuatı var bu konulardabakalım incehesap rezil olmayı mı seçecek vezir olmayı mı
İşte bak adama sipariş onaylandı diyor. Bana ödeme onaylandı. Asıl iş burada.tamam aldımsipariş onaylandı diyor
adam şimdi aldı sipariş onaylandı biz 2.30 da aldık ödeme onaylandı yazıyor tezatlık varİşte bak adama sipariş onaylandı diyor. Bana ödeme onaylandı. Asıl iş burada.
Ben sadece 6000ligi aldım. Sen?adam şimdi aldı sipariş onaylandı biz 2.30 da aldık ödeme onaylandı yazıyor tezatlık var
indirimde ne var hepsinden 1er taneBen sadece 6000ligi aldım. Sen?
Bence o olay çok gerçekçi değil şuan o 11K'lık rgb 7000 mhz küsürlük rami yutmuşturlar binlerce sipariş geçmiştir bileadam şimdi aldı sipariş onaylandı biz 2.30 da aldık ödeme onaylandı yazıyor tezatlık var
bizde ondan bahsediyoruz zaten yaklaşıkoalrak 3 saat once bu mevzu çıktı sipariş onaylandı yazdı bazılarında öyle olunca bizde sandık ki stoktan alanlara onu yazdı diğerlerine ödeme onaylandı yazısı çıktı. Ama şimdi adam aldı sipariş onaylandı yazıyor. Anlamadık yaniBence o olay çok gerçekçi değil şuan o 11K'lık rgb 7000 mhz küsürlük rami yutmuşturlar binlerce sipariş geçmiştir bile
ne satıcı ne yaptığını biliyor ne alıcı nede site şuan hiçbirşey kesin değilbizde ondan bahsediyoruz zaten yaklaşıkoalrak 3 saat once bu mevzu çıktı sipariş onaylandı yazdı bazılarında öyle olunca bizde sandık ki stoktan alanlara onu yazdı diğerlerine ödeme onaylandı yazısı çıktı. Ama şimdi adam aldı sipariş onaylandı yazıyor. Anlamadık yani
İnce musluğu açtı binlerce sipariş geçildi ama sinerji ve tebilon daha gerçekçi stoklar girdiYeni kalktım var mı özet geçebilecek
DDR5:
İncehesap 11k - 7600mhz ve 6k 6000mhz (cl32)
Tebilon 6k - 6000mhz (cl32)
Sinerji cl40 fiyat?
DDR4'te de 2x16'lar 2-4.5k arası oynamış anladığım. doğru mudur var mı bunun dışı bir şey? ince belki ilk ve tekli alanları gönderir. tebilon göndericek bence çok stok girmemiş zaten? herhalde milleti sistem dizdirmeye itmek için anlaşıp mı yapıyorlar nedir
Cl40 6.8kYeni kalktım var mı özet geçebilecek
DDR5:
İncehesap 11k - 7600mhz ve 6k 6000mhz (cl32)
Tebilon 6k - 6000mhz (cl32)
Sinerji cl40 fiyat?
DDR4'te de 2x16'lar 2-4.5k arası oynamış anladığım. doğru mudur var mı bunun dışı bir şey? ince belki ilk ve tekli alanları gönderir. tebilon göndericek bence çok stok girmemiş zaten? herhalde milleti sistem dizdirmeye itmek için anlaşıp mı yapıyorlar nedir