❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

Kaynaklık bişeye gerek yok birçok sitede aynı anda fiyat düşmesinden anlaşırlı bir şey yani.
Ki firmaların çoğu ürünü kendi ülkeye getirmez bir aracı olur
örnek vermek gerekirse volkswagen araç türkiyeye volkswagen türkiye satıcısı ile gelir ordan da bayiler alır kendi karına göre satar ondan dolayı araçları bayilerde farklı fiyatlara görebiliyoruz. Aynı mantık
onu bizde biliyoruzda içerden bilgi mi aldın yoksa tahmin mi yapıyosun onu merak etmiştim

imzandaki sisteme göre bir şey kaçırmamışsın dostum sistem yükseltme için alanlara yazık oldu ama bakalım muhtemelen iptal yiyecek hepsi
Bende en azindan bi dual kit olsun diye arastiriyorum

tebilon iptal oldu

Öncelikle yaşanan durum nedeniyle göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz.

Yapılan inceleme sonucunda, web sitemizde gerçekleştirilen sistem güncellemesi sırasında ilgili ürünün fiyat bilgilerinde teknik bir hata meydana geldiği tespit edilmiştir. Bu nedenle siparişiniz işleme alınamamış olup iptal edilmiştir.

Siparişinize ait ücret iadesi tarafımızca başlatılmıştır. İade tutarı, ödeme sırasında kullanmış olduğunuz banka/kredi kartına bankanızın işlem sürelerine bağlı olarak yansıtılacaktır.

Yaşanan aksaklıktan dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Sinerji Bilgisayar

sinerji iptal olmadı gözüküyor ama desteğe sorduğumda böyle yazdılar.

arkadaşlar tebilondan umutluyduk ama o da yalan oldu şuan elimizde İncehesap kaldı ama onun da geleceğini zannetmiyorum

tebilon iptal oldu

Öncelikle yaşanan durum nedeniyle göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz.

Yapılan inceleme sonucunda, web sitemizde gerçekleştirilen sistem güncellemesi sırasında ilgili ürünün fiyat bilgilerinde teknik bir hata meydana geldiği tespit edilmiştir. Bu nedenle siparişiniz işleme alınamamış olup iptal edilmiştir.

Siparişinize ait ücret iadesi tarafımızca başlatılmıştır. İade tutarı, ödeme sırasında kullanmış olduğunuz banka/kredi kartına bankanızın işlem sürelerine bağlı olarak yansıtılacaktır.

Yaşanan aksaklıktan dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Sinerji Bilgisayar

sinerji iptal olmadı gözüküyor ama desteğe sorduğumda böyle yazdılar.
Bu reelse az önceki arkadaşın tahmini doğru tün siparişler iptal olucak

Uygunsuz Dil & Tahrik Edici Mesaj
Beyler burası 2 güne toplu konu açıp paraları nasıl geri alırız diye hamam böceği ai videoları eşliğined ağlama işi
Babayı hatırlatalım
Thh'ye giden enayileri zevkle izleme vakti

Geri