🔥İndirim RX 9070 XT 33.665,00tl + 9,6 Taksit Güncelleme!

bu modelin tam aynısı 700 dolar 32500 yapıyor biz de 34 bine indirim diye paylaşıyoruz
daha yazmayacağım az çok takip eden indirim olmadığını görür zaten
Abd de vergi hariç fiyat yazarlar, o fiyata bizdeki kdv ye benzer eyalet vergisi eklenir

Asrock challenger Rx 9070xt orta segment diye biliyorum taksit avantajı var ve 9070xtler arasında tr de en ucuz bu anlık olarak
Orta segment stell legend bu giriş segmenttir

Daha geçen hafta asus prime modelini ASUS2000 koduyla 32k ya satıyodu incehesap. Keşke onu alaydık.

Daha geçen hafta asus prime modelini ASUS2000 koduyla 32k ya satıyodu incehesap. Keşke onu alaydık.
Bu iş hep böyle, geçen hafta keşke, gecen ay falanca ya satıldı, ben filan daha ucuza almıştım, bunun ederi şu, vs muhabbetin yanında daha ucuzu şurada diyen daha az malesef, o yüzden bütçenize uyan kronik sorunu olmayan şeyi alın ve keyifle kullanın

Asrock challenger Rx 9070xt orta segment diye biliyorum taksit avantajı var ve 9070xtler arasında tr de en ucuz bu anlık olarak
dalgami geciyosun be abi gozunu seveyim yani sende biliyosun en ucuzu olmadigini

o olayı görmedim ben ama hocam şunu kacırıyorsunuz. Bnim gibi cebinde para olmayan taksitle ürün almaya calısan fukara çok var. İncehesap 3 taksit yapıyor anca ama burda 9 taksit vade farksızdan sözediyoruz sözün gelimi adam sigara içmeyip kart alabilicek duruma geliyor.

Ekler

• 1000130883.webp
    1000130883.webp
    111.1 KB · Hit: 38
Ben 6 taksit vardi diye hatirliyorum. Şuan ben de alamam ama fiyatlarin 3 4k artacagini bilseydim o zaman bi sekilde alirdim. 32k ya tek atacak insan sicak firsatlara bakmaz merak etmeyin

Taksit yoktu onda 9 taksit bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

An itibariyle 9 taksit veya değil en ucuzu bu
hocam bu challenger düşük seviyesimi oluyor orta mı Taichi bakıyordum ama nasip olmadı bu hem biraz daha ucuz hem 9 taksit

Geri