Tritient
80+
- Reaksiyon skoru
- 85
9 taksit 28kya varmışBende görmedim 29k ya vardı sanırım bir tane ama 25k ya falan vatan sattıktan sonra hiç insanı cezbedemiyor
9 taksit 28kya varmışBende görmedim 29k ya vardı sanırım bir tane ama 25k ya falan vatan sattıktan sonra hiç insanı cezbedemiyor
Da forum ortamı serttir kardeşim hadi sen bi soluklan gel bgyde takılTamamdır amd türkiye yetkilisi bey.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
9070xt 34 bin indirim diyen beynini bence yitirmiştir kendinize gelin acilen.
Abd de vergi hariç fiyat yazarlar, o fiyata bizdeki kdv ye benzer eyalet vergisi eklenirbu modelin tam aynısı 700 dolar 32500 yapıyor biz de 34 bine indirim diye paylaşıyoruz
daha yazmayacağım az çok takip eden indirim olmadığını görür zaten
Orta segment stell legend bu giriş segmenttirAsrock challenger Rx 9070xt orta segment diye biliyorum taksit avantajı var ve 9070xtler arasında tr de en ucuz bu anlık olarakASRock Radeon RX 9070 XT Challenger 16GB OC Ekran Kartı - AMD RDNA 4 Mimarisi, 2970 MHz Boost Saat, 16GB GDDR6, PCIe 5.0, DisplayPort 2.1a, HDMI 2.1b, Üçlü Fan Soğutma : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASRock Radeon RX 9070 XT Challenger 16GB OC Ekran Kartı - AMD RDNA 4 Mimarisi, 2970 MHz Boost Saat, 16GB GDDR6, PCIe 5.0, DisplayPort 2.1a, HDMI 2.1b, Üçlü Fan Soğutma : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
ahahaha yeni gördüm yaDa forum ortamı serttir kardeşim hadi sen bi soluklan gel bgyde takıl
Bu iş hep böyle, geçen hafta keşke, gecen ay falanca ya satıldı, ben filan daha ucuza almıştım, bunun ederi şu, vs muhabbetin yanında daha ucuzu şurada diyen daha az malesef, o yüzden bütçenize uyan kronik sorunu olmayan şeyi alın ve keyifle kullanınDaha geçen hafta asus prime modelini ASUS2000 koduyla 32k ya satıyodu incehesap. Keşke onu alaydık.
dalgami geciyosun be abi gozunu seveyim yani sende biliyosun en ucuzu olmadiginiAsrock challenger Rx 9070xt orta segment diye biliyorum taksit avantajı var ve 9070xtler arasında tr de en ucuz bu anlık olarakASRock Radeon RX 9070 XT Challenger 16GB OC Ekran Kartı - AMD RDNA 4 Mimarisi, 2970 MHz Boost Saat, 16GB GDDR6, PCIe 5.0, DisplayPort 2.1a, HDMI 2.1b, Üçlü Fan Soğutma : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASRock Radeon RX 9070 XT Challenger 16GB OC Ekran Kartı - AMD RDNA 4 Mimarisi, 2970 MHz Boost Saat, 16GB GDDR6, PCIe 5.0, DisplayPort 2.1a, HDMI 2.1b, Üçlü Fan Soğutma : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
o olayı görmedim ben ama hocam şunu kacırıyorsunuz. Bnim gibi cebinde para olmayan taksitle ürün almaya calısan fukara çok var. İncehesap 3 taksit yapıyor anca ama burda 9 taksit vade farksızdan sözediyoruz sözün gelimi adam sigara içmeyip kart alabilicek duruma geliyor.Daha geçen hafta asus prime modelini ASUS2000 koduyla 32k ya satıyodu incehesap. Keşke onu alaydık.
Taksit yoktu onda 9 taksit buDaha geçen hafta asus prime modelini ASUS2000 koduyla 32k ya satıyodu incehesap. Keşke onu alaydık.
An itibariyle 9 taksit veya değil en ucuzu budalgami geciyosun be abi gozunu seveyim yani sende biliyosun en ucuzu olmadigini
hocam bu challenger düşük seviyesimi oluyor orta mı Taichi bakıyordum ama nasip olmadı bu hem biraz daha ucuz hem 9 taksitTaksit yoktu onda 9 taksit bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
An itibariyle 9 taksit veya değil en ucuzu bu