Öneri 50.000 TL Telefon Önerisi

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,279
Bütçe
50.000
Beni uzun yıllar götürecek bir telefon istiyorum, kamerası da iyi olursa güzel olur. Tavsiyelerinize açığım.

Tavsiyem Samsung ve Apple dışına çıkmamanız poco xiaomi gibi markalar max 2 yıl kullanılabilecek cihazlar üretiyorlar verdiğiniz paraya yazık tavsiyem kesinlikle samsung ama ikinci bir tercih olarakda Apple tavsiye ederim

4 bin daha çıkarsan S26 alabilirsin. S26 serisini alışveris kredisiyle faizsiz 3 taksitli veren yerler var. Onun haricinde düz S25 snapdragonlu modeli alabilirsin S26 ile kamera olarak aynılar. Daha f/p bir seçim olur. Bende bugün mediamarkttan s25 ultra almayı düşünüyorum. S26 ultrayla birebir aynı ufak işlemci ve hayalet ekran farkı için 20 bin fazla vermem yani. Aynı durum S26 ve S25 içinde geçerli aradaki fiyat farkına göre tercih edersin.

IPHONE 17E VE SAMSUNG S25 VEYA S 25 EDGE 5 DAHA CIKARSAN S26 DA OLUR BEN S25EDGE ALDIM

S25 veya S26 alabilirsiniz.

Tavsiyem Samsung ve Apple dışına çıkmamanız poco xiaomi gibi markalar max 2 yıl kullanılabilecek cihazlar üretiyorlar verdiğiniz paraya yazık tavsiyem kesinlikle samsung ama ikinci bir tercih olarakda Apple tavsiye ederim

Teşekkürler dostlar tavsiyeleriniz için ama biraz daha bütçe çıkartıp S25 Plus alsam nasıl olur sizce? s25 de 25W hızlı şarjı görünce bir tık kötü hissettiriyor beni.

Teşekkürler dostlar tavsiyeleriniz için ama biraz daha bütçe çıkartıp S25 Plus alsam nasıl olur sizce? s25 de 25W hızlı şarjı görünce bir tık kötü hissettiriyor beni.
S25 plusu kaç bine alabiliyorsunuz? En son fiyatları yükselmişti. Sıfır alacaksanız S25 ultra alın benim gibi.

Geri