Merhaba, A9 güzel modeldir fakat düz versiyonu yerine plus versiyonu almanızı öneririm. Linkini bırakıyorum, direk alın geçin bu bütçe bandındaki en fiyat performans üründür.Sevgilime doğum günü hediyesi alacağım. 1-1.5K bütçem var. R1 SE+ ya da ATK A9 almayı düşünüyorum. Var mı öneriniz?
Plus bütçemi çok aşıyor maalesef. Düz modeli daha mantıklı geldi benim için.Merhaba, A9 güzel modeldir fakat düz versiyonu yerine plus versiyonu almanızı öneririm. Linkini bırakıyorum, direk alın geçin bu bütçe bandındaki en fiyat performans üründür.
![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
Anladım, ödeme kısmında indirim kodu bölümü var oraya Conlife yazarsan cuzi miktar yine iniyor bilgin olsun.Plus bütçemi çok aşıyor maalesef. Düz modeli daha mantıklı geldi benim için.