Pc Vga Işığı Yanıyor ve Açılmıyor.

Reaksiyon skoru
24
Arkadaşlar merhaba.
Bilgisayarımı normal kullanıyorum kapattım ertesi gün açılmadı. Ve anakartta vga ışığı yanıyor. Ramleri söküp taktım, farklı slotlarda denedim olmadı. Ekran kartını söküp taktım kabloları kontrol ettim olmadı sizce sorun nedir?
Özellikleri:
Msi rx580
Amd ryzen 5 2600
Msi b450m pro vdh plus
Corsair 2x8 3000mhz ddr4

yani hocam şu anlık yok anca yarın deniyebilirim arkadaşın sisteminde

Kral aynen aynı sorunu şuan bende yaşıyorum ekran kartı yada psu kaynaklı yüksek ihtimal. Sende ekran kartının fanları fln çalışıyomu yani güç geliyomu bende geliyo ama psudan genede yetersiz güç geliyo olabilir oyüzden arkadaşdan bi psu alıp deniyeceğim yarın baktım olmuyo sorun GPU kaynaklıdır yüksek ihtimal ekran kartı değişeceğim oyüzden seninde izlemen gereken yol böyledir diye düşünüyorum

Pclerimizde neredeyse aynı bende rx590 r5 2600 b450m anakart var buda ekran kartı arızası olabilceğini doğruluyo çok eski ekran kartları sonuçta anakartda problem olcağını düşünmüyorum problem anakartda olsa daha çok sapıtırdı direk hiç pc açılmazdı fln

Farklı bi forum daha varmış bu konuda aynı sorunu yaşıyolar biraz karmaşık kimse kesin bi çözüm bulamamış yarın baika psu denicem olmadı bilgisayarcıya götürcem oda olmadı yeni ekran kartı ve psu alıp denicem

Geri