🔥İndirim Samsung Galaxy S25 Ultra 512 GB Siyah 74.135 TL

Amazon'da çıldırmalık indirimler var :D ben valla S25 Ultra alacağım gibi inşAllah beni S26+daki indirimde çok arada bırakıyor neredeyse 10 bin TL fark var aralarında ama yine de S25 Ultra alacağım gibi kameradan kaynaklı. Sizde gündelik kullanım ve çok fazla kamera için almayı düşünüyorsanız herkese tavsiye ederim bu telefonu, yeni telefon almak isteyenler veya benim gibi Redmi Note 9 Pro gibi bir takozu kullananlar direkt alsınlar.

İNDİRİM değil bu normal piyasa fiyatı zaten

Hocam Şuanda Hepsiburada ve Trendyol harici (GÜVENİLİR) bu fiyatlara bulabilecekmisiniz ?
1782217458114.webp
piyasa hep aynı

Valla birtek S25 Ultra şuanda çok mantıklı geliyor snapdragon işlemci kaynaklı onun haricinde s26 da öneririm bir tık fazla ısınıyor onun harici her işlemciye bin basar exynos 2600
Exynos piyasada tercih edeceğim 4. Tercih dimensty apple ve snapdragon işlemcilerin yanında sönük kalıyor

reis bu senin kaçıncı s serisi konun deli ettin kendini valla bak. 26 aldın kargoda iade ettin 25 alıyordun tekrar falan.

Samsung rakiplerinden geride ve donanım güncellemeleri konusunda çok cimri. Gözümde cihazın ederi max 50k.

Amazon'da çıldırmalık indirimler var :D ben valla S25 Ultra alacağım gibi inşAllah beni S26+daki indirimde çok arada bırakıyor neredeyse 10 bin TL fark var aralarında ama yine de S25 Ultra alacağım gibi kameradan kaynaklı. Sizde gündelik kullanım ve çok fazla kamera için almayı düşünüyorsanız herkese tavsiye ederim bu telefonu, yeni telefon almak isteyenler veya benim gibi Redmi Note 9 Pro gibi bir takozu kullananlar direkt alsınlar.

Adam telefon aradığı için bütün telefon indirim konularını kendi açmış ksksksksks.

Samsung rakiplerinden geride ve donanım güncellemeleri konusunda çok cimri. Gözümde cihazın ederi max 50k.
Şu sakalı bıyığı 1 hafta ödünç ver de takılalım be :)

birkaç gün önce teknosada 44 e satılıyordu. alınır mı? alayım mı, limit var mı dönebilirmiyim derken , hadi alayım dedim, ödeme aşamasına geçince bitti.
Sanırım uzun süre unutamayacağım bu olayı.

1782221217940.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,567
Üyeler
198,150
Son üye
Swıft6283
Geri