Yardım TRYX panorama SE VS Asus ROG RYUO IV

benim almak istediğim buydu alan herkes memnun bir kaç yorum görmüştüm reddit'de. Çoğu kişi TRYX'den geçip çok mutlu olduklarını söylemişti. Pompası zaten canavar yanlış hatırlamıyorsam 6000rpm civarında ama o kadar yüksek çalıştırmana gerek yok tabii ki. Software konusunda bir tık geride Thermalright çoğu kişi performans kaybından bahsetmişti yanlış hatırlamıyorsam hatta adamın teki çıkıp kendi açık kaynaklı softwareini yaptı kanser olduğu için kendi programı. ama problemsiz kullanan da vardır eminim sonuçta birisi problemi olduğu zaman yazıyor reddite.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hayır kronik bir sıkıntısı yok ama gereksiz pahalı. sunduğu paraya karşılık Thermalrighgt'ın aynı tip fanları var almak istersen aynı şekilde wireless 400 lira falan tanesi. atabilirim bulursam bulamazsam da gaminggene bak aynı tip lian li almıyorsan asiahorse yerine thermalright öneririm.
Arctic'den gecicem inşAllah ses konusunda üzmez ;(

@ic3peak
Hocam merhaba ben de TRYX PANORAMA 360 ve ROG RYUO IV arasında kaldım. ROG RYUO aldığınız üründen memnun musunuz

Tryx olan daha ucuz fakat satıcısı Wraith olduğu için firmaya telefonla ulaşmak mümkün değil. Ayrıca kargoda gelirken sıvı soğutucunun bir yeri kırık gelse iade konusunda sıkıntı yaşatacaklarmış gibi düşünüp alasım gelmiyor.

ROG ise satıcı konusunda daha güvenilir.

Sizce hangisiyle devam etmeliyim?

Hocam bende 2 ürün arasında kaldım Rog almayı planlıyorum ne dersiniz memnunmusunuz

tryx'e falan para vermeyin. rog aldım aşırı memnunum. devasa bir ekranı ve muhteşem bir görüntüsü var. Memnun kalmamanız mümkün değil.
Görüntüsündan şüphem yok, pompasının sesi soğutması vs performansı nasıl ben de almayı düşünüyorum sorun çıkarmaz umarım ( ryzen 9800x3d ile kullanacağım hyte y70 kasa ve fanları lian li uni fan tl ile değiştiricem )

Görüntüsündan şüphem yok, pompasının sesi soğutması vs performansı nasıl ben de almayı düşünüyorum sorun çıkarmaz umarım ( ryzen 9800x3d ile kullanacağım hyte y70 kasa ve fanları lian li uni fan tl ile değiştiricem )
9850x3d ile kullanıyorum gayet iyi soğutuyor. pompa sesi tam yükteyken duyulabilir şekilde ses yapıyor. o yüzden pompa devrini sabit 50 civarı tutuyorum.

tryx'e falan para vermeyin. rog aldım aşırı memnunum. devasa bir ekranı ve muhteşem bir görüntüsü var. Memnun kalmamanız mümkün değil.
Hocam tryx ekranı daha iyi rogun daha kötü diyenler gördüm redditte varsa resim atabilirmisiniz? nasıl duruyor merak ettim kasada küçükmü duruyor ekran acaba

Hocam tryx ekranı daha iyi rogun daha kötü diyenler gördüm redditte varsa resim atabilirmisiniz? nasıl duruyor merak ettim kasada küçükmü duruyor ekran acaba
Şuan evde değilim. Ama emin ol tryx'den daha iyi. Yine de tercih senin. Kasada küçük falan durması mümkün değil. Eşşek kadar ekran hocam.

Şuan evde değilim. Ama emin ol tryx'den daha iyi. Yine de tercih senin. Kasada küçük falan durması mümkün değil. Eşşek kadar ekran hocam.
Eyvallah hocam SLC modelimiydi sizinkide borusu kısa olan iyi duruyormu hocam? birde ekran akıcımı acaba youtube videolarında pek anlayamadım ama kusura bakmayın çok soru soruyorum

Eyvallah hocam SLC modelimiydi sizinkide borusu kısa olan iyi duruyormu hocam? birde ekran akıcımı acaba youtube videolarında pek anlayamadım ama kusura bakmayın çok soru soruyorum
60fps ekran, akıcı

Tryx olan daha ucuz fakat satıcısı Wraith olduğu için firmaya telefonla ulaşmak mümkün değil. Ayrıca kargoda gelirken sıvı soğutucunun bir yeri kırık gelse iade konusunda sıkıntı yaşatacaklarmış gibi düşünüp alasım gelmiyor.

ROG ise satıcı konusunda daha güvenilir.

Sizce hangisiyle devam etmeliyim?

Dostum asus al kafan rahat olsun diğerinin Pompa ses sorunları olduğunu okumuştum asusun garantiside çok uzun

slc değil uzun borulu olanını aldım. ekran akıcı gayet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,618
Üyeler
198,159
Son üye
Taha46
Geri