Rx7600 Wattman Sorunu

Hvip

80+
Reaksiyon skoru
41
Yıl olmuş 2026 2027'ye geliyoruz AMD kartlardan 3-4 senedir çok çektim hala çekmeye devam ediyorum. Rust oynarken saat başı bazen bilgisayar donuyor sistem çöküyor oyun kapanıp AMD hata raporu aracı ekrana geliyor. AMD fluid Motion frames açık undervolt yapılı ve maksimum frekans kısılıydı ( AMD yazılımında kafasına göre fullüyor) DeepCool PK550D PSU var R5 5500'de işlemci tavsiyeleriniz neler.

• Beğen
Reaksiyonlar: vglx
Undervolt yapınca mı aldın

Undervolt kapalıyken sorun oluyor mu

Undervolt yapıp driver hatası alıyorum diyen adam undervolt yapmasın ve driver hatası diye konu açmasın. Bilmiyorsanız destek isteyin undervolt nasil yaparım diye

yok undervoltu bunlardan sonra denedim belki düzelir diye gene devam etti

yok undervoltu bunlardan sonra denedim belki düzelir diye gene devam etti
Ddu ile driver sil, siteden güncel driver indir sonra etherneti çıkar driver kur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistemi stabil, psu kaliteli olan kişilerde amd sistemde sorun çok nadir görmüşümdür. Muhtelemen bır şeyler yanlış

Sana zahmet Occt power testi de yapar mısın.

Ddu ile driver sil, siteden güncel driver indir sonra etherneti çıkar driver kur.

Sistemi stabil, psu kaliteli olan kişilerde amd sistemde sorun çok nadir görmüşümdür. Muhtelemen bır şeyler yanlış

ben rx6500xt serisinden geçtim o seride daha çok vardı bu kartada 1.5 sene oldu geçeli uzun süredir aktif olarak bilgisayar kullanmıyordum o yüzden çok takmadım ama wattman hataları genelde ekran kartından değilde yancılardan kaynaklandığı için ve 2026da neredeyse 0 oranındaq olduğu için nerde sorun var bende merak ettim. Dediklerinizi deniyorum şimdik

testi driveri yeniden yükleyip tamamen default ayarlarda mı yapayım yoksa bir ayar yapayım mı

Eğer sorun devam ederse aynı şekilde etherneti çıkarıp 26.1.1 sürümünü kur, once boyle devam edelim

ben rx6500xt serisinden geçtim o seride daha çok vardı bu kartada 1.5 sene oldu geçeli uzun süredir aktif olarak bilgisayar kullanmıyordum o yüzden çok takmadım ama wattman hataları genelde ekran kartından değilde yancılardan kaynaklandığı için ve 2026da neredeyse 0 oranındaq olduğu için nerde sorun var bende merak ettim. Dediklerinizi deniyorum şimdik

testi driveri yeniden yükleyip tamamen default ayarlarda mı yapayım yoksa bir ayar yapayım mı

• Beğen
Reaksiyonlar: Hvip
Eğer sorun devam ederse aynı şekilde etherneti çıkarıp 26.1.1 sürümünü kur, once boyle devam edelim

tamamdır occt testine başlıyorum amd ayarlar defaultta mı kalsın

tamamdır occt testine başlıyorum amd ayarlar defaultta mı kalsın
Hata aldığın oyun varsa onda da dene

Bana 12v 5v 3.3v değerlerini de at

Power testi açıkken

Hata aldığın oyun varsa onda da dene

Bana 12v 5v 3.3v değerlerini de at

Power testi açıkken
1782240413245.webp

Devam etsin 15_20 dk
8. dakkada devam etmekte amdnin fluid motion frames ayarı oyunda açık oluyor o böyle bir sorun yapar mı bu arada ?

8. dakkada devam etmekte amdnin fluid motion frames ayarı oyunda açık oluyor o böyle bir sorun yapar mı bu arada ?
oyunda gpuyude %100 kullanmıyor bu arada %60 70 max oluyor ona rağmen oluyor anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,179
Üyeler
198,256
Son üye
ahmetiri12

Geri