Biteli çok oldu hocam geç kaldın :/Kod çalışmıyor bende bitti galiba
Hocam nerden takip ediyorsunuz Lego almak istiyorum dünden beri sürekli fırsat kaçırıp duruyorumBenim konum bana bildirim gelmedi sjsksksks.
İki gündür kovalıyordum bende wall-e yi. Boyutu benim hayal ettiğimden bir tık büyük geldi bana.Teşekkür ederim hocam Wall-e açtınız mı ürün görsellerinde biraz küçük gibi geldi bana
Üstad çerçevelerin modelini yazma şansın var mı ?çerçeve ikeadan arkadaki baskıları da arkadaşım tasarımını çıktısını aldı
loky hocamın putlarıOYUNCAK300 koduna
Aklıma gelenler
LEGO Game Boy 72046 – Yetişkin Nintendo Hayranları için Gerçeğe Yakın Taşınabilir Oyun Konsolu Replikası, Koleksiyonluk ve Yaratıcı Model Yapım Seti, Dekoratif Hediye Fikri (421 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncak
LEGO Game Boy 72046 – Yetişkin Nintendo Hayranları için Gerçeğe Yakın Taşınabilir Oyun Konsolu Replikası, Koleksiyonluk ve Yaratıcı Model Yapım Seti, Dekoratif Hediye Fikri (421 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncakamzn.eu
LEGO Speed Champions Ferrari 499P 77261 | 9 Yaş ve Üzeri için Lastiklerde Michelin Baskısı Gibi Gerçekçi Detaylar İçeren Oyuncak Yapım Seti, Hediye Fikri (329 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncak
LEGO Speed Champions Ferrari 499P 77261 | 9 Yaş ve Üzeri için Lastiklerde Michelin Baskısı Gibi Gerçekçi Detaylar İçeren Oyuncak Yapım Seti, Hediye Fikri (329 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncakamzn.eu
LEGO ǀ Disney ve Pixar WALL-E ve EVE 43279 | Film Sever Yetişkinler için Dekoratif ve Koleksiyonluk Animasyon Film Karakterleri Model Yapım Seti, Hediye Fikri (811 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncak
LEGO ǀ Disney ve Pixar WALL-E ve EVE 43279 | Film Sever Yetişkinler için Dekoratif ve Koleksiyonluk Animasyon Film Karakterleri Model Yapım Seti, Hediye Fikri (811 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncakamzn.eu
LEGO Fortnite Mühimmat Laması 77071 – 12 Yaş ve Üzeri Çocuklar için Grappler, Mavi Gazoz, Sille Suyu ve Dinamit Dahil Aksesuarlar İçeren Oyuncak Yapım Seti, Oyuncular için Hediye Fikri (691 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncak
LEGO Fortnite Mühimmat Laması 77071 – 12 Yaş ve Üzeri Çocuklar için Grappler, Mavi Gazoz, Sille Suyu ve Dinamit Dahil Aksesuarlar İçeren Oyuncak Yapım Seti, Oyuncular için Hediye Fikri (691 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncakamzn.eu
https://www.ikea.com.tr/urun/sannahed-siyah-25x25-cm-siyah-cerceve-60459118 buyur hocamÜstad çerçevelerin modelini yazma şansın var mı ?
sadece legoda mı hocamBEYINCI400 kodu tekrar aktif ilgilenenlerin dikkatine
2000 TL üstü 400 TL indirim