Yani hocam kart 4k high settingslerde 60 fps veya bazı oyunlarda 60 fps üstü oynatabiliyor bana göre bu 4k kartı olması denmesi için yeterli4K da oynatamaz dur la9070xt 4k da zorlanıyor.
1080 oynayacaksan 2.el 7700xt bak ekran kartına vereceğin parayı işlemci ve rame aktar 2 k oynamayacaksın ne yapacan 7800xt yi ?hocam bana güçlüsü lazım ikinci el / sıfır takıntısı olan biri değilim 7800xt bence hala yeni bir kart sorun yaşayacağımı sanmam.
diğer parçaları şuan yapabileceğim kadar yaptım her şey içime sindi ve güzel seviyelerde işlemci bir süre 7700x kalıcak onu yurtdışından gelecek işlemciyle değişeceğim kaslı ve görünüşü güzel kalıcı kart arıyordum 7800xt mantıklı geldi1080 oynayacaksan 2.el 7700xt bak ekran kartına vereceğin parayı işlemci ve rame aktar 2 k oynamayacaksın ne yapacan 7800xt yi ?
kasayı bi özenle dizdim gösteriş için şimdi yüzüne bile bakmıyorum uzun vadeli oynayacaksan bence 7700xt al kalan para ile işlemcini ve ramını yükselt sana kalmış gerçi bize tavsiye vermek düşerdiğer parçaları şuan yapabileceğim kadar yaptım her şey içime sindi ve güzel seviyelerde işlemci bir süre 7700x kalıcak onu yurtdışından gelecek işlemciyle değişeceğim kaslı ve görünüşü güzel kalıcı kart arıyordum 7800xt mantıklı geldi
estf ne demek burayı bilgi alışverişine kullanıyoruz. İşlemci 9800x3d gelicek ramlerimde lexar 6400mhz 16x2 beyaz rgb daha fazlası benim için abartı msi b650m project zero anakart msi pano matx kasa kombini yaptım sadece ekran kartım eski ve küçük duruyor kalıplı bir şey istiyorum dolu dolu durması için almışkende 3-5 sene daha masraf etmek istemiyorumkasayı bi özenle dizdim gösteriş için şimdi yüzüne bile bakmıyorum uzun vadeli oynayacaksan bence 7700xt al kalan para ile işlemcini ve ramını yükselt sana kalmış gerçi bize tavsiye vermek düşer
7700xt nitro+ güzel duruyor kaç bin TL'ye bulursam alayımkasayı bi özenle dizdim gösteriş için şimdi yüzüne bile bakmıyorum uzun vadeli oynayacaksan bence 7700xt al kalan para ile işlemcini ve ramını yükselt sana kalmış gerçi bize tavsiye vermek düşer