18.500 TL'ye 7800xt Alınır mı?

4K da oynatamaz dur la :D 9070xt 4k da zorlanıyor.
önemli değil hocam😄 ben ağır 1080p oyuncusuyum zaten ilerde monitör değişeceksem bile yüksek hz 1080p ye geçerim diye düşünüyorum.

7700x ile fullhd de sorun olur 0,01 FPS de. Yani akıcılık gider. Cache olan cpu alman lazım. Xd3 olacak işlemcin.

hocam bana güçlüsü lazım ikinci el / sıfır takıntısı olan biri değilim 7800xt bence hala yeni bir kart sorun yaşayacağımı sanmam.
1080 oynayacaksan 2.el 7700xt bak ekran kartına vereceğin parayı işlemci ve rame aktar 2 k oynamayacaksın ne yapacan 7800xt yi ?

1080 oynayacaksan 2.el 7700xt bak ekran kartına vereceğin parayı işlemci ve rame aktar 2 k oynamayacaksın ne yapacan 7800xt yi ?
diğer parçaları şuan yapabileceğim kadar yaptım her şey içime sindi ve güzel seviyelerde işlemci bir süre 7700x kalıcak onu yurtdışından gelecek işlemciyle değişeceğim kaslı ve görünüşü güzel kalıcı kart arıyordum 7800xt mantıklı geldi

diğer parçaları şuan yapabileceğim kadar yaptım her şey içime sindi ve güzel seviyelerde işlemci bir süre 7700x kalıcak onu yurtdışından gelecek işlemciyle değişeceğim kaslı ve görünüşü güzel kalıcı kart arıyordum 7800xt mantıklı geldi
kasayı bi özenle dizdim gösteriş için şimdi yüzüne bile bakmıyorum uzun vadeli oynayacaksan bence 7700xt al kalan para ile işlemcini ve ramını yükselt sana kalmış gerçi bize tavsiye vermek düşer

kasayı bi özenle dizdim gösteriş için şimdi yüzüne bile bakmıyorum uzun vadeli oynayacaksan bence 7700xt al kalan para ile işlemcini ve ramını yükselt sana kalmış gerçi bize tavsiye vermek düşer
estf ne demek burayı bilgi alışverişine kullanıyoruz. İşlemci 9800x3d gelicek ramlerimde lexar 6400mhz 16x2 beyaz rgb daha fazlası benim için abartı msi b650m project zero anakart msi pano matx kasa kombini yaptım sadece ekran kartım eski ve küçük duruyor kalıplı bir şey istiyorum dolu dolu durması için almışkende 3-5 sene daha masraf etmek istemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7700xt nitro+ güzel duruyor kaç bin TL'ye bulursam alayım

Geri