Çipli Nintendo Switch OLED Alacağım ama Aklıma Takılan Bir Kaç Soru Var.

Reaksiyon skoru
11
Muhtemelen 2. el, çipli bir switch oled alacağım ama aklıma takılan bir kaç soru var.

Switch çipli olunca online oynayamadığımı biliyorum banlanacağım için, Çipli nanddan orjinal nanda geçmek mümkün mü? Mümkün ise sadece online oynamak istediğim oyunları satın alacağım.

Almadan önce kontrol etmem, alıcıdan teyit etmem gereken herhangi çnemli bir şey var mı?

Çipli switchin oyun kataloğu ne kadar geniş? Mesela onun üzerinden gamecube, N64 veya 3. parti oyunlarını oynamam mümkün mü?(Expansiondan bahsetmiyorum)

Muhtemelen 2. el, çipli bir switch oled alacağım ama aklıma takılan bir kaç soru var.

Switch çipli olunca online oynayamadığımı biliyorum banlanacağım için, Çipli nanddan orjinal nanda geçmek mümkün mü? Mümkün ise sadece online oynamak istediğim oyunları satın alacağım.

Almadan önce kontrol etmem, alıcıdan teyit etmem gereken herhangi çnemli bir şey var mı?

Çipli switchin oyun kataloğu ne kadar geniş? Mesela onun üzerinden gamecube, N64 veya 3. parti oyunlarını oynamam mümkün mü?(Expansiondan bahsetmiyorum)
çipli oldugunda jtag gıbı dusun anakart uzerınde bitakim degişiklikler yapılıyor

Yani anlamak istediğim şey çip taktıktan sonra oyunu satın alsam bile banlanmadan oynanak imkansız mj
Düzgün işçilik ile yapılmış bir cfw isleminde cfw ile ofw ayrı olur. Cfw senin konsolunun çip taktırmış tarafıdır, SD Card içinde bulunur. İstediğini indirirsin, custom theme yaparsın arayüze, switch'e OC yapabilirsin ve bence en kullanışlı özelliği... Emülatör kurabilirsin, (gamecube, 3DS, PSP, N64, PS2 vs.) istersen linux bile kurup Steam hesabını açıp oradan (switch donanımı kaldırdığı sürece) istediğin oyunu oynarsın.

Bir de ofw var bu zaten switch'in fabrika çıkışı. Buradan oyun satın alıp online membership ile oynayabilirsin. Ban yersin falan diyenlere bakma, bir dönem bırak cfw ile online oynamayı cfw ile wi-fi bağlanırsan ban yersin diye bir kolpa atıldı o kılpayı atanı sağlam bir dövmek lazım. Çipli cihaz ile OFW'de satın aldığın oyunu oynarsan ban falan yemezsin. Ama gidip cfw'ye korsan indirdiğin oyundan online girmeye çalışma. Ki ban yemek de zaten cihazı bitiren bir şey değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,730
Üyeler
199,021
Son üye
Beta12122

Geri