Steam De En Büyük İndirim Yaz İndirimleri mi Sonbahar İndirimleri mi?

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
408
Merhaba herkese öyle bir duyum aldım da soriyim dedim yaz indirimleri sonbahar indirimlerinden daha büyük oluyormuş siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

yaz genelde daha büyük olur steamdbden hangi oyunların hangi indirimlerde ne kadara düştüğüne bakabilirsin

yaz genelde daha büyük olur steamdbden hangi oyunların hangi indirimlerde ne kadara düştüğüne bakabilirsin
Aynen bende öyle tahmin ediyordum sonbahar indirimleri de tam bir büyük etkinlik ama yaz daha büyük oluyor nedense ilginç işler çeviriyor Steam :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaz ve kış indirimleri büyük diğerleri o kadar değil.
Evet bende öyle düşünüyorum neden acaba diye merak etmiyor değilim sonuçta sonbahar indirimleri büyük indirim tarihi

Aynen bende öyle tahmin ediyordum sonbahar indirimleri de tam bir büyük etkinlik ama yaz daha büyük oluyor nedense ilginç işler çeviriyor Steam :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet bende öyle düşünüyorum neden acaba diye merak etmiyor değilim sonuçta sonbahar indirimleri büyük indirim tarihi
yaz indirimin büyük olma nedeni genelde gençlerin okullarının bitip harçlıklarını aldıkları zamana denk gelmesinden dolayı diye tahmin ediyorum
(karne hediyesi almak gibi düşün) yapımcılarda bunu bildiğinden en büyük indirimlerini yazın yapıyorlar

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,567
Üyeler
198,150
Son üye
Swıft6283
Geri