🔥İndirim MSI Shadow 5070ti 48.217 TL / MSI Ventus 5070ti 49.829 TL

Anladım hocam mantıklı olan 2k demek ki ilerleyen sürede ekranın 4k sini kullanamadiktan sonra bir anlamı yok teşekkür ederim
Yani hem o var hemde 4K monitörler çok pahalı hele ki OLED alacaksan pc parası veriyorsun nerdeyse. Yanma olayını da tam çözemedikleri için bence daha makul fiyatlarda olan 27 inç 2K modeller daha cazip geliyor. En azından 2 3 sene sonra piksel yanma durumu olursa çok için yanmaz.

founders edition ile neredeyse eşdeğer soğutmaya sahip iki kart

1782467772148.webp

Yani hem o var hemde 4K monitörler çok pahalı hele ki OLED alacaksan pc parası veriyorsun nerdeyse. Yanma olayını da tam çözemedikleri için bence daha makul fiyatlarda olan 27 inç 2K modeller daha cazip geliyor. En azından 2 3 sene sonra piksel yanma durumu olursa çok için yanmaz.
Hocam benim 5080 alma nedenim şuan kullanmış olduğum kart rx 7800xt ileriye yönelik bir kart olması açısından aldım hikayeli oyun da oynamıyorum fps oyuncusuyum sence mantıklı mi 5080 almam yoksa iptal mi etmeliyim

Hocam benim 5080 alma nedenim şuan kullanmış olduğum kart rx 7800xt ileriye yönelik bir kart olması açısından aldım hikayeli oyun da oynamıyorum fps oyuncusuyum sence mantıklı mi 5080 almam yoksa iptal mi etmeliyim
FPS oyuncusunun 5080 le ne işi var hocam iptal et tabii ki :)

Hocam nvidia geçmek istiyorum hangi karti alabilirim
Hocam sadece FPS oynuyorsanız ekran kartına çok yatırım yapmanıza gerek yok bence. 5060Ti 16GB veya 5070 yeterlidir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşlemciniz neydi

Hocam sadece FPS oynuyorsanız ekran kartına çok yatırım yapmanıza gerek yok bence. 5060Ti 16GB veya 5070 yeterlidir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşlemciniz neydi
Anladım hocam teşekkür ederim gta6 da çıkacak onu oynamak istiyorum ama pc ye gelmesine yaklaşık 1 buçuk sene var ona o zaman bakarım o zaman

Ventus'un boyut, blok kalınlığı ve ısı borusu sayısı anlamında Gaming Trio'dan farkı yok ama kalitede nasıl bir uçurum varsa minimum 10 - 12 derece sıcaklık farkı ve ciddi fan gürültüsü farkı oluyor. Shadow Ventus'un da düşürülmüş versiyonu.
evet bende 5070 gaming trio var. 5070ti ve 5080 de aynı kalınlıkta aynı boyutta. ısı borusu sayısı fazla sadece tek farkları bu. ama bu incelikte bu sessizlikte bu sıcaklıklarda çalışması inanılmaz. işte mühendislik burda yatıyor. msi çok iyi iş çıkarmış

Geri