OLED Aldım Gray Banding ve Siyah Nokta Sorunu

Murdoc

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba az önce oled siparişim geldi ölü piksel testleri temiz çıktı ancak gri ekranda resimdeki gibi siyah nokta çıkıyor ve 1 piksel gibi değil daha büyük ancak sadece gri arkaplanda (windows ayarlar ekranında farkettim) hafif belli oluyor sizce darbe mi almış ne olabilir yardımınızı bekliyorum

Ekler

• WhatsApp Image 2026-06-26 at 17.01.32.webp
    WhatsApp Image 2026-06-26 at 17.01.32.webp
    658.9 KB · Hit: 39
Böyle durumlarda reddit'de bir iki kere piksel temizleme çalıştırmayı öneriyorlardı

Merhaba az önce oled siparişim geldi ölü piksel testleri temiz çıktı ancak gri ekranda resimdeki gibi siyah nokta çıkıyor ve 1 piksel gibi değil daha büyük ancak sadece gri arkaplanda (windows ayarlar ekranında farkettim) hafif belli oluyor sizce darbe mi almış ne olabilir yardımınızı bekliyorum
monitör modeli ne
iade et, gray banding olmayan da gelebilir olan da
eğer tekrar riske girmek istemiyorsan qd oled al

monitorun ne kanka marka model? woled monitorse bir kaç kez piksel temizle tekrardan dene.

monitör modeli ne
iade et, gray banding olmayan da gelebilir olan da
eğer tekrar riske girmek istemiyorsan qd oled al
GIGABYTE MO27Q28GR 27″ 280Hz 0.03ms asıl mesele gray banding değil sağ alttaki siyah nokta ve monitör biraz sıkıntılı hissettiriyor ama daha önce 2 3 iade yaptım amazon iade uyarısı verdi sıkıntı olur mu acaba
monitorun ne kanka marka model? woled monitorse bir kaç kez piksel temizle tekrardan dene.
GIGABYTE MO27Q28GR 27″ 280Hz 0.03ms evet woled tandem deneyeceğim teşekkürler

sen git o kadar para ver oled al böyle çıksın büyük şanssızlık iade et hacı ayıplı mal

Geri