Airpods Pro 3 Popup Gelmiyor?

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
600
Selamlar konu başlıkta ki gibi telefonum iPhone XS Max iOS sürümü 18.7.9 vatandan satın aldım kulaklığı garantisi vs her şeyi tam seri numarası da tutuyor kayıtta ettim apple'a ama sorun şu telefon kulaklığı algılıyor ama izlediğim videolarda ki gibi bir kurulum ekranı vs çıkmadı şarjlar ile alakalı popup ekran da çıkmıyor niye olmuyor bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yanlış mı hatırlıyorum yoksa pro3 ios 26dan sonra mı geldi, eğer öyleyse 18de popup olmaması normal gibi ya

Yanlış mı hatırlıyorum yoksa pro3 ios 26dan sonra mı geldi, eğer öyleyse 18de popup olmaması normal gibi ya
Sürüm ile alakalı mı bilmiyorum hocam kulaklığın ayarlardan sayfasına girince model name şey yazıyor ACCESSORY_MODEL_NAME_39 yazıyor.

Bakayım hocam sağolun.
Ben de bu gün pro 3 satın aldım ama kapağı kapattığımda tok bir ses çıkmıyor özellikle kulaklıklar kutuda değilken kapatınca içi boş teneke gibi bir ses geliyor sizinkinde de bu şekilde mi yoksa bendeki ürün mü kusurlu ? (Annemin eski airpodsu ile karşılaştırdığımda ondaki ses çok daha tok ve kaliteli hissettiriyor)

Ben de bu gün pro 3 satın aldım ama kapağı kapattığımda tok bir ses çıkmıyor özellikle kulaklıklar kutuda değilken kapatınca içi boş teneke gibi bir ses geliyor sizinkinde de bu şekilde mi yoksa bendeki ürün mü kusurlu ? (Annemin eski airpodsu ile karşılaştırdığımda ondaki ses çok daha tok ve kaliteli hissettiriyor)
Bende öyle bir sorun yok hocam.

Geri