Çözüldü✓ Amazondan Ban Yedim Yardım

ZodiacArs01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
569
Amazondan ürün aldım yüklü bir miktar ve kart babamın adına olduğu için hesabım kötüye kullanımdan kısıtlanmış(arama ile ulaştım ve bunu dediler) giriş ekranında bir mail gönderdik diye uyarı veriyor açmak için ama mail yok aradığım yer 24 saat içinde mail alacaksınız vs dedi. Bunu daha önce yaşayan var mı? ne siparişlerim ne de hesap hakkında mail gelmedi bana. Bunu yaşayan ve çözen varsa bilgisine muhtacım diyebilirim. param kalacağını sanmıyorum hatta bence ürünler iptal dahi olmadı çünkü bunu eskiden yaşadım açınca hesap siparişler gözüküyordu hala ama bu sefer mail gelmediği için açılış yapamadım tekrardan .

(KONU YANLIŞ AÇTIYSAM AFFOLA BU DURUMDA HANGİ KONUDAN AÇMAM GEREKTİĞİ HAKKINDA KARASIZ KALDIM :D)

amazon aynı üründen çok fazla adetli aldığınızda siz bunları ticaret amaçlı satmak için alıyorsunuz diyip örneğin elektronik kategorisinden banlayabiliyor. ben daha pek açtıran görmedim. paranız amazonda kalmaz da.

amazon aynı üründen çok fazla adetli aldığınızda siz bunları ticaret amaçlı satmak için alıyorsunuz diyip örneğin elektronik kategorisinden banlayabiliyor. ben daha pek açtıran görmedim. paranız amazonda kalmaz da.
hayır bir üründen bir adet aldım monitör. daha önce de oldu ve açılmıştıı ama bu sefer mail gelmedi. aradığımda da yazdığım gibi dediler. kendi adınıza kartınızı sanal kart kayıt edin sürekli farklı kartla alışveriş yapmak aynı ada sahip olmayan kart kullanınca sıstem otomatik banlıyor dediler. dediğiniz gbi bir üründen fazlaca sipariş vermedim yüklü miktarda bir şipariş geçtim monitör stand ve kablo 1 er adet. standart bir alışveriş. ürünlerle ilgilii iptal vs maili de gelmedi.

dün tek sipariş içerisinde 20 adet olacak şekilde yapışkanlı çivi almıştım aynı sırunu yaşadım amil göndermişlerdi şifre değiştirip bazı onaylar iki adımlı vs yapınca açıldı ancak ürün iptal maili gelmişti. tekrar aldım ürünü sorun olmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunu müşteri hizmetleri ile çözersin bir şey yok bunda
tek endişem prime indirimler olan ve yarın teslim şekilde aldım. ürünün indirimi iptal vs olursa alamam ahalıya gelir diğer türlü bana

Güncelleme olsun ürünler sipariş verdiğim gibi gününde geldi eksiksiz hiçbir ürün eksik veya beklemeye alınmamış (aramada beklemede diyordu sipariş için müşteri hizmetleri) akşamına yaklaşık 20 saat sonra sorunu bildirdikten hesabım açıldı hiçbir belge vs istenmedi. Başına gelen olursa ileride destek kısmında şifremi giremiyorum tarzı bir secenek var seçip oradaki numarayı alabilirsiniz veya baska birisinin hesabından desteğe ulaşıp oradan alabilirsiniz. Bilerek yazmıyorum değişir falan güncel numara websitesinde olur çünkü daha önce değişmiş birkaç sefer galiba. İnternette farklı numaralar gördüm

Geri