Hazır Sistem mi Alsaydım?

Arkadaşın dediği gibi, 2.5, 3 civarına güzel, sağlam, üzmeyecek bir psu şart sayılır sistemin güvenliği için. Kasa konusu size ait, içinize hangi model siniyorsa onu alın, mesh olmasına özen gösterin. Geçenlerde forumda bir arkadaşa tavsiye etmiştim bi psu. Bulursam yazayım şimdi.

Cl38 sorun çıkarmaz ama düşük fps alırsın cl30a göre falan neden o kadar verip tam performans alamayasınki ram ucuz değil bence iptal edip 2 tane 16gb patriot viper venom al geç keyfine bak. bu arada rami 16 yapma zaten ddr5 sistemlerde ucu ucuna yetiyor.
Mantıklı geldi hocam, hem amazon 9 taksit yapıyor, 1100 daha verip hem cl 30 hem de 9 taksit daha mantıklı geldi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet, eliniz değmişken onları da bir elden geçirin bir ara bana göre

%2 ila %4 arası bir fark hocam bu, sizce buna değer mi?
Hocam aslında değmeyebilir de 2000 3 taksit yerine 21000'e 9 taksit ve daha iyi ram almak mantıklı.

Arkadaşın dediği gibi, 2.5, 3 civarına güzel, sağlam, üzmeyecek bir psu şart sayılır sistemin güvenliği için. Kasa konusu size ait, içinize hangi model siniyorsa onu alın, mesh olmasına özen gösterin. Geçenlerde forumda bir arkadaşa tavsiye etmiştim bi psu. Bulursam yazayım şimdi.
olur hocam.

Geri