Samsung Galaxy S27 Ultra Modelinde Exynos İşlemci Kullanılacakmış.

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
449
Merhaba arkadaşlar, bugün şöyle bir haber gördüm: Samsung S27 Ultra'da Exynos işlemci kullanacakmış. Ne kadar doğrudur bilemiyorum da herkesin o sorduğu sorudan sonra bu kararı uygulayacaklar bence. Neden S26 Ultra'da Exynos 2600 yok mesela diye soruyor insan.

Ultra'da snapdragon devam eder diye tahmin ediyorum, belki de 2600'ün iyi olduğunu düşündükleri için risk alıp Exynos ile gelirler ama sadece Exynos nedeni ile Ultra'da satışların düşeceğini tahmin ediyorum ben.

Performans olarak iyi olmaz ama daha düşük fiyattan satışa çıkar

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Merhaba arkadaşlar, bugün şöyle bir haber gördüm: Samsung S27 Ultra'da Exynos işlemci kullanacakmış. Ne kadar doğrudur bilemiyorum da herkesin o sorduğu sorudan sonra bu kararı uygulayacaklar bence. Neden S26 Ultra'da Exynos 2600 yok mesela diye soruyor insan.

İşte bu be.
Çok sevindim.

25 Ultra saflarını terk edip 27 Ultra' ya geçirtir beni böyle bir şey olursa.

• İnanılmaz
Ben tam tersi satışların artacağını düşünüyorum iyi bir reklam yaparsalar satışlar artacaktır 2nm cart curt diye tanıtırlar.
S26 nın durumu belli indirim üstüne indirim yiyor satışlar düşük. Ben Ultrada kullanılmasını geçtim düze bile Snapdragon koyulabilir diye düşünüyorum sonraki seride.

• İnanılmaz
Performans olarak iyi olmaz ama daha düşük fiyattan satışa çıkar
Performans olarak exynos 2600 daha iyi zaten şuanda snapdragona göre hemde daha serin çalışıyor

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşte bu be.
Çok sevindim.
Valla bende çok sevindim bu habere ya exynosun birşeyler başardığını görmek mutlu ediyor baksana qualcomm bile bu HPB soğutma çözümünü kendi şirketlerine almak istiyorlar

25 Ultra saflarını terk edip 27 Ultra' ya geçirtir beni böyle bir şey olursa.
S25 Ultra sorunmu yaşıyorsunuz hocam ? neden exynosa geçmek istediniz acaba?

Son düzenleme:
Performans olarak exynos 2600 daha iyi zaten şuanda snapdragonda göre hemde daha serin çalışıyor

Valla bende çok sevindim bu habere ya exynosun birşeyler başardığını görmek mutlu ediyor baksana qualcomm bile bu HPB soğutma çözümünü kendi şirketlerine almak istiyorlar

S25 Ultra sorunmu yaşıyorsunuz hocam ? neden exynosa geçmek istediniz acaba?
Yok hayır gayet memnunum da privacy display çok hoşuma gitti 1 2 yeni özellik daha eklensin öyle geçiyim yenisine dedim.

• Beğen
Yok hayır gayet memnunum da privacy display çok hoşuma gitti 1 2 yeni özellik daha eklensin öyle geçiyim yenisine dedim.
Bende S25 Ultra düşünüyorum veya S26 Plus alıcam da hangisini almalıyım sizce s25 ultra kaç saat pil ömrü veriyor size 1 gün rahat yetiyor mu tek %100 şarj etme ile?

Bende S25 Ultra düşünüyorum veya S26 Plus alıcam da hangisini almalıyım sizce s25 ultra kaç saat pil ömrü veriyor size 1 gün rahat yetiyor mu tek %100 şarj etme ile?
Arabaya binmezsem yetiyor. Ancak Android Auto su gibi içiyor şarjı. Araçta kablosuz şarja koymayı pek sevmiyorum ısınıyor diye o yüzden genelde günde 2 kere şarja takıyorum. 15 PM' den geçtim ben dedim dünya varmış. CarPlay' de telefon baz istasyonuna dönüyodu elime alamıyodum yanıyodu kasmaya başlıyodu bunda öyle bir şey yok ısınsa bile devam. Hatta 3 4 kere İphone kullanılamıyor diyip kapanmıştı.

• Beğen
iki telefonun 4g ve 5g kullanırken pil performansını görmeden bu kadar emin konuşmayın exynosdaki modemler genelde daha kötü oluyor

• Beğen
Arabaya binmezsem yetiyor. Ancak Android Auto su gibi içiyor şarjı. Araçta kablosuz şarja koymayı pek sevmiyorum ısınıyor diye o yüzden genelde günde 2 kere şarja takıyorum. 15 PM' den geçtim ben dedim dünya varmış. CarPlay' de telefon baz istasyonuna dönüyodu elime alamıyodum yanıyodu kasmaya başlıyodu bunda öyle bir şey yok ısınsa bile devam. Hatta 3 4 kere İphone kullanılamıyor diyip kapanmıştı.
Anladım hocam teşekkür ederim.

iki telefonun 4g ve 5g kullanırken pil performansını görmeden bu kadar emin konuşmayın exynosdaki modemler genelde daha kötü oluyor
S26+ yani Exynos 2600 işlemci snapdragon 8 elite gen5 den daha fazla pil sunuyor gerisini siz düşünün :)

Geri