Ryzen 5 5600 Sıfır mı İkinci El mi?

Rekortman

80+
Reaksiyon skoru
28
Merhabalar sistemime bu işlemciyi takmayı düşünüyorum. F/P oranı DDR4 sistemde en başarılısı olduğunu düşündüğüm için. Gaming gecesinden 3 taksitle 5300 tl ye sipariş ettim. Daha kargoya verilmedi. Ama sonra aklıma hangisini yapmalıyım diye bir şüphe düştü. 2. Elde 4 bin altı/üstü fiyatlara bu işlemci bulunabiliyor. Hatta bazen 5700x bile düşüyor ama şehirden kaçırıyorum genelde. Sizce hangisini yapmalıyım 5300 e sıfır taksitle almak mı yoksa 4000'e 2. elden almak mı?

Merhabalar sistemime bu işlemciyi takmayı düşünüyorum. F/P oranı DDR4 sistemde en başarılısı olduğunu düşündüğüm için. Gaming gecesinden 3 taksitle 5300 tl ye sipariş ettim. Daha kargoya verilmedi. Ama sonra aklıma hangisini yapmalıyım diye bir şüphe düştü. 2. Elde 4 bin altı/üstü fiyatlara bu işlemci bulunabiliyor. Hatta bazen 5700x bile düşüyor ama şehirden kaçırıyorum genelde. Sizce hangisini yapmalıyım 5300 e sıfır taksitle almak mı yoksa 4000'e 2. elden almak mı?
sıfır iyidir iptal falan etmeyin

5600'ü ucuza veren tek enayi benim, iyi yapmışsın sıfır alarak.

Sıfır da alsan pinleri tek tek kontrol et.
Ben sıfır tray 3600 aldığımda köşesinde 5-6 tane pin yamuk çıkmıştı

ram ve işlemci hatta anakart ikinci el aliyorum bozulmuyor kolay kolay
Hocam bende öyle düşünüyorum ama 1300-1400 tl farka 2. el mantıklı mı bilemedim. Git gel zaten 200 lira gider heralde.
Sıfır da alsan pinleri tek tek kontrol et.
Ben sıfır tray 3600 aldığımda köşesinde 5-6 tane pin yamuk çıkmıştı
Teşekkür ederim hocam bi gelsin bakayım o halde.
5600'ü ucuza veren tek enayi benim, iyi yapmışsın sıfır alarak.
Estağfirullah hocam siz kaça ne zaman verdiniz?
sıfır iyidir iptal falan etmeyin
Teşekkür ederim hocam çok uygun olmadıkça 2. el mantıklı değil gibi geliyor bana da.

Geri