Çözüldü✓ Amazon Kusurlu Monitör Değişimi

_YSS_

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhabalar, birkaç gün önce amazondan LG UltraGear G6 27G640A-B model monitör aldım. Ölü piksel testi yaptığımda 2 adet çok belirgin, 2 adet de daha az belirgin ölü piksel olduğunu gördüm. Amazondan değişim yapmak istiyorum ama sadece iade seçeneği gözüküyor. İade yapmak da istemiyorum çünkü monitör 1000 TL zamlanmış. Müşteri hizmetleri ile konuşmak istiyorum fakat hiçbir yerde telefon numaralarını bulamadım. Ne yapmam lazım?

Amazon değişim yapmaz. Uygulamadan iade etme seçeneğinden müşteri hizmetlerine bağlan durumu anlat. Onlar siz iade edip yenisini satın alın fazla parayı iade ederiz diyecek.

Amazon değişim yapmaz. Uygulamadan iade etme seçeneğinden müşteri hizmetlerine bağlan durumu anlat. Onlar siz iade edip yenisini satın alın fazla parayı iade ederiz diyecek.
Teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iade talebini başlattım ama herhangi bir müşteri hizmetlerine bağlanma kısmı yok

Teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iade talebini başlattım ama herhangi bir müşteri hizmetlerine bağlanma kısmı yok
Müşteri hizmetleri>ürünü seç>iade ve değişim>diğer>daha fazla yardım>şimdi sohbete başla

Ekler

• IMG_6118.webp
    IMG_6118.webp
    83.4 KB · Hit: 9
Amazon öyle ypmaz ama demek ki sana denk geldi
Müşteri hizmetleri>ürünü seç>iade ve değişim>diğer>daha fazla yardım>şimdi sohbete başla'dan yapabilirsin

Geri