Steam Sepeti $180'a Almaya Değer mi?

Mesela 7500F gibi bir işlemciden 7800x3D gibi bir canavara geçilebilir. Mesela tek kanal 16GB ramin varsa 2x16GB yapılabilir. 4060 gibi bir kartın varsa 4070 Super gibi bir karta upgrade yapılabilir. Hiç olmadı 8-9 kilo kaliteli et alıp 2-3 hafta her öğünde et yiyip beyin gelişimi desteklenebilir.

Velhasıl şakası bir yana, oyun sektörünü de memleketi de sen kurtarmıcan sonuçta. Malum yollarla oynama imkanı varken para vermeye gerek yok sonuçta biz iskandinav ülkesi değiliz, avrupalı da değiliz. Hem hardcore server da doğacam hem de oyunlara para mı verecem? yok abi kimse kusura bakmasın da veremem, bu ülkede doğmayı ben seçmedim. Berlin de, paris de, londra da doğsaydım eyvallah ama doğmadığım için oyun sektörünü de 3000 birim aylık kazanıp 50-60 birime AAA oyun alan bebeler kalkındırsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Çok mantıklı hocam peki CS2 seçkin açsam CS2 oynamadan haftalık kasayı alabilir miyim ?
evet alabilirsin zaten oyun sana üst üste vermiyor kasayı aldıktan sonra 5 gün veriyor hatta şu an 2 hesap kasıyorum 3 4 e çıkarma planım var

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
evet alabilirsin zaten oyun sana üst üste vermiyor kasayı aldıktan sonra 5 gün veriyor hatta şu an 2 hesap kasıyorum 3 4 e çıkarma planım var
sadece kasa odaklı bakma şans oyunu olduğu için 70 dolarlık item de atıyor

• İnanılmaz
Merhaba arkadaşlar,

Bu oyunların bu kadar fazla tutacağını düşünmüyordum; fiyat bayağı uçtu, 180 dolara bu sepet değer mi? Bu oyunu kesinlikle çıkar veya bu oyunu mutlaka al dediğiniz oyunlar varsa kesinlikle değerlendireceğim.
silent hill ler lies of p warhammer 40k alınır replaced ı asla alma çünkü oyunun grafik hariç hiçbir şeyi iyi değil diğerlerini bilmiyorum

• Muhteşem
Geri