Yardım Tlou Part 1 Dlss ile Ghosting Sorunu

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
12,972
Ekran kartı 5070ti her şeyi güncel hiçbir sorunu yok. Başka oyunlarda hiçbir sorun yok. 2k maxta oynuyom. DLSS,dlaa hatta fsr ile bile denedim çok fena ghosting oluyor. Monitörde hiçbir sorun yok g65b. Oyunun dosyaları doğrulandı

Ekran kartı 5070ti her şeyi güncel hiçbir sorunu yok. Başka oyunlarda hiçbir sorun yok. 2k maxta oynuyom. DLSS,dlaa hatta fsr ile bile denedim çok fena ghosting oluyor. Monitörde hiçbir sorun yok g65b. Oyunun dosyaları doğrulandı
Native de oynuyosun dimi quality falan değil bide fg açıksa ondan da olabilir ben o yüzden yaşamıştım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Native de oynuyosun dimi quality falan değil bide fg açıksa ondan da olabilir ben o yüzden yaşamıştım
fg falan kapalı zaten sadece fsr açınca açılabiliyor
sadece dlaa bile açsam oluyor
dlss kalite açıyorum açarsam yine oluyor
her şey native olunca sorun yok

Oyun yuklendiginde grafik yuklemesini bekledinmi oyuzden olabilir belki

• Beğen
Merak ettim araştırdım bir çok kişi yaşamış çözüm de göremedim sanırım dlss e özel bi sorunmuş kimisi fsr da yok demiş sen onda da var diyosun bu sorun direkt varsayılan yapıp oynayabilirsin gibi dlss kadar kaliteli görüntü vermesede

• Beğen
Pc portları sıkıntılı TLO2 de de aynı sorun vardı

• Üzgün
Pc portları sıkıntılı TLO2 de de aynı sorun vardı
pcye ilk çıktığında çok sorun var diyorlardı demek hala çözmemiş eşşek sony sonra pcde beklediğimizden az satıldı diyorlar. PCyi aldığımdan beri en çok ram kullanan oyun bu

pcye ilk çıktığında çok sorun var diyorlardı demek hala çözmemiş eşşek sony sonra pcde beklediğimizden az satıldı diyorlar. PCyi aldığımdan beri en çok ram kullanan oyun bu
Fps kısıtlasam bile tum kaynakları kullanıyor düşün

• Beğen
6800 ile oynadım herhangi bir sorun yoktu fsr ve fluid motion açık

• Beğen
Oyun orijinal mi?

• Beğen
Bende de öyle 3x frame gen ile denemiştim onda bile ghosting vardı :D Oyundan muhtemelen.

• Beğen
Geri