Game Garaj'dan Laptop Alınır mı ?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
110.000
Yakın bir zamanda kendime gaming bir laptop almayı düşünüyorum bu yüzden bilgisayar bakınmaya başladım ve dikkatimi bu laptop çekti ( LAPTOP ) sizce alınır mı veya daha iyi bir öneriniz var mı ?
GameGaraj olunca markası bi acabaya düştüm.
Linke giremezsiniz belki diye ismini de bırakıyorum buraya.
(Game Garaj Slayer R9T-5070TI C3 Amd Ryzen 9 9955HX 32GB Ram 2tb SSD RTX5070TI 16" Qhd IPS 300Hz Freedos Gaming Laptop)

Alınır tongfang kasa laptoplar kullanıyor. Piyasadaki en büyük laptop üreticilerinden biri.
Isınıma konusunda da bir problemi yok. Hayırlı olsun.

Alınır tongfang kasa laptoplar kullanıyor. Piyasadaki en büyük laptop üreticilerinden biri.
Isınıma konusunda da bir problemi yok. Hayırlı olsun.
teşekkürler hocam 2 TB'lık versiyonunu almayı düşünüyorum zaten soğutucu da alacağım altına
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/game-ga...aptop-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00008OZ2LT dun 1tb versiyonunu siparis ettim elimde baska 1tb ssd var onuda takicam. Bayagi bir arastirdim alinir gibi duruyordu. Zaten tek alternatifi acer predatordu bir tane, o da iyi degildi game garaja kiyasla. Baska fikri olan varsa paylasirsa sevinirim
2 TB'lık versiyonunu almayı düşünüyorum bende

Laptop olarak bir sıkıntı yaşamadım, 5070'li versiyonu mevcut bende de. Zamanında nvidia ekran kartlı laptoplarda oyun hediyesi vardı, 2 gün erken aldığım için kod vermemişlerdi o yüzden müşteri hizmetleri bende eksi konumda.

Geri