Sahibinden Param Guvende Yardım !

Bence ya kargo firmasına bıraktırın orda müsait olduğunuz bir zaman video çekerek teslim alın ya da birinden rica edin o teslim alırken videoya çeksin. İşteyken eve bıraksalar belki sorun olur

dava sonucları ne oldu pekı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

saglam bır avukat işi bence de cozer . dolandırıcılıga yataklık yapmaktan baska bır acıklaması yok bunun
Direkt thh git iade thh kağıdını sahibindene at süreci dondursunlar para karşıyada gitmesin. Dava sonucuna kadar sana gelmez ama onada gitmez.

Direkt thh git iade thh kağıdını sahibindene at süreci dondursunlar para karşıyada gitmesin. Dava sonucuna kadar sana gelmez ama onada gitmez.
Evet hocam direkt bu şekilde yapın karşı tarafa para iade olursa o parayı bir daha geri alamazsınız.

Evet hocam direkt bu şekilde yapın karşı tarafa para iade olursa o parayı bir daha geri alamazsınız.
senin elemandan ses yok mu ya seninkini de merak ediyoruz

çerezimi kolamı aldım ikinci el alışveriş konularını okuyorum

tamam da kargo bana henuz ulasmadı ben thh nasıl dava acayım su an ? anca kargo bana gelır hemen e devlete gırer belgelerle talepte bulunurum. sonucta para ona ıade olacaksa yıne bekler ıade kargo surecını

dava sonucları ne oldu pekı ?

saglam bır avukat işi bence de cozer . dolandırıcılıga yataklık yapmaktan baska bır acıklaması yok bunun
Hocam şimdi her kafadan bir ses cıkıyor benim denk geldiğim örneklerden birinde kişiye ulaşılamadı bir diğeri de başka birinin kendi adına işlem yürüttüğünü belirtmişti uzadı sonucu bilmiyorum ekstra olarak thh ye gitmekten mantıklı olabilir lakin siz iadeyi aldığınızda para karşı tarafa oto geçiyor size iadenizi aldınız bir sorun var mı sizden onay bekliyoruz diye sormuyorlardı param güvende ile alışveriş yapmayalı baya oldu bu durumda bir değişim var mı bir sorun müşteri temsilcisine

Hocam şimdi her kafadan bir ses cıkıyor benim denk geldiğim örneklerden birinde kişiye ulaşılamadı bir diğeri de başka birinin kendi adına işlem yürüttüğünü belirtmişti uzadı sonucu bilmiyorum ekstra olarak thh ye gitmekten mantıklı olabilir lakin siz iadeyi aldığınızda para karşı tarafa oto geçiyor size iadenizi aldınız bir sorun var mı sizden onay bekliyoruz diye sormuyorlardı param güvende ile alışveriş yapmayalı baya oldu bu durumda bir değişim var mı bir sorun müşteri temsilcisine
aynen öyle oluyor. hiç teslim almasın bence kargoyu kabul etmesin.

Arkadaslar Sahibinden Param guvende ıle telefon sattım . Alıcı telefon kargolandıktan sonra hemen hesabını kapattı. Kargo teslim edıldı , urunu onaylamadı. son 1 saat kala tuttu urunu ıade ettı. Aklıma gelen kesın telefonu ya değiştirdi , ya parcalarını aldı ya da bozuk olanla değiştirdi. Şimdi Telefon kargoyla bana gerı gelecek eger boyle bısey olduysa ben ne yapacagım ne yapabılırım ?
Param guvende ile 100'e yakın ürün satmış biri olarak tamamen alıcıyı koruyan bir sistem.
Ek olarak telefon, ekran kartı, kulaklık gibi dolandırmaya müsait ürünleri kesinlikle elden satiyorum.
Niş marka ürünleri satmisligim var. 15-20k'ya ama o markayı kötü niyetli biri kesinlikle duymaz zaten. Bir de pg ile satmadan önce alan kişinin profilini incelerim.
Şimdiye kadar tek bir sorun yaşadım.
Sıfır hediye Samsung buds 3 satmıştım.
Arkadaş açmış denemiş ve beğenmediği için iade edeceğini söyledi.
Kötü niyetli olsa iletişime bile geçmezdi.
Bende başta hemen müşteri hizmetlerini aradım.
Dedim ben sıfır ürün sattım ya açıp sahte ürün yollarsa diye.
İşte gelince videoya çekin, tutanak tutup savcılığa verin, bizlik bir şey yok gibi cevaplar verdi.
Bende tabi bunu duyunca son çare alan kişiye bunun yanlış olduğunu, eğer iade ederse tekrar satmak istediğimde kulaklığın değer kaybı yaşadığını anlattım.
Arkadaş da insan evladı olacak ki vazgeçti iadeden.
Ama bu olay bana ders oldu bir daha sıfır ürün satmadım.
Yani sıfıri geçtim alan kişi boş kutu bile iade etse sarı site sorumluluk bizde değil diyor.
Dolandırılana kadar güzel sistem.
Dolandırılınca insan soğuyor tabi.

Butun kayıtlar fotograflar konusmalar hep kayıtlı . hesabını kapatması zaten benı gıcıklandırdı. muhtemelen dolandırıldı hemen dava acarım gozunun yasına bakmam.

15 pro yd . 25 e vermıstım .
Geçmiş olsun

avukatla konustum . ıadeyı kesınlıkle subeden al , alırken kayıt altına al dedı . surecı dolandırıcıdan cok ; sahıbınden fırması ıle ılerletecegını , magdurıyet gıderebılecegını belırttı . ortalama 7-8 ay surer dedı. kargoyu beklıyoruz bakalımmmm

Eğer cihaz farklı gelirse doğrudan sahibindene dava açabiliyorsanız bir avukata danışıp açın normal şartlarda ticaret içerisinde olan birinin ve Sahibinden firmasının "güvence" verdiği bir programa katılan kişinin doğrudan hesabını kapatmasını engellemeleri gerek yoksa bende sipariş verir verir kapatırım hesabı kaçarım böyle bir şey olabilir mi? Gelen cihazın replikasını koyar iade ederim örnek veriyorum böyle bi mantık olabilir mi?
yalnız sahibinden param güven sözleşme bölümünde okursanız sahibinden mesul olmadığını anlarsınız diye hatırlıyorum çünkü sahibinden müşteri hizmetlerini aradığım da oradaki çalışan arkadaş kendileri bir sorun oladıkları zaman ilgilenmediklerini dile getirdi o yüzden sıkıntı param güvendeyle satış yapmak başlı başına bir problem kayıtlar vs varsa yine davayla uğraşmak sıkıntı ülkemizde malum davalar hemen sonuçlanmıyor

Arkadaslar Sahibinden Param guvende ıle telefon sattım . Alıcı telefon kargolandıktan sonra hemen hesabını kapattı. Kargo teslim edıldı , urunu onaylamadı. son 1 saat kala tuttu urunu ıade ettı. Aklıma gelen kesın telefonu ya değiştirdi , ya parcalarını aldı ya da bozuk olanla değiştirdi. Şimdi Telefon kargoyla bana gerı gelecek eger boyle bısey olduysa ben ne yapacagım ne yapabılırım ?
Pg ile 50 civarı satışım oldu hiç bir sorun yaşamadım fakat saticiyi korumayan bir sistem olduğuna herkes gibi ben de katılıyorum.

Ben dolandirilma ihtimalime karşı alıcıyla iletişim halinde kalıyorum wp üzerinden konuşuyorum ürünü ne için alıyor, kim kullanacak gibi sorular soruyorum ve içim rahatlayınca satışı gerçekleştiriyorum. Bunca önlem almama rağmen belli bir fiyatın üzerindeki ürünleri kesinlikle pg ile satmıyorum.

Son düzenleme:
Geri