180hz 24" Monitör Önerisi?

aatillaa

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçem: 5,5K
Genelde FPS oyunları oynuyorum. Evina 24M2N3200S'ye çok rastladım, ne önerirsiniz?

dostum elimde 24inch 180 hz 0.5ms pivot özellikli viewsonic monitör var sistemimi sattıgım için ihtiyacım kalmadı artık ölü piksel, en ufak çizik kozmetiksel hiçbir şey yok kutu içeriği full eksiksiz faturasıda mevcut garantiside 7 ay var ilgilenirsen 4bine bırakmak istiyorum en azından senin işine yarasın

dostum elimde 24inch 180 hz 0.5ms pivot özellikli viewsonic monitör var sistemimi sattıgım için ihtiyacım kalmadı artık ölü piksel, en ufak çizik kozmetiksel hiçbir şey yok kutu içeriği full eksiksiz faturasıda mevcut garantiside 7 ay var ilgilenirsen 4bine bırakmak istiyorum en azından senin işine yarasın
sağol ama maalesef. viewsonic ile kötü anılarım var
tekrar kullanmak isteyeceğim bir marka değil

• Beğen
Reaksiyonlar: Ryaa
Pivot şart değilse KTC H25T7, şartsa yanına NB F80 :)

pivot gerekli değil de 3ms sıkıntı olmaz mı
IPS panellerde zaten 0.5ms 1ms gibi şeyler pazarlama taktiğinden ibaret, OLED harici alamazsın 0.5 ms falan. Kaldı ki 2ms hissetmen mümkün değil zaten, IPS panellerin ortalaması 5-6ms ortalama çıkar testlerde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

KTC H25T7 ya da MSI 244F alınabilir, Pivot olsun 240Hz olsun dersen Gigabyte G25F2A var ama renk bakımından çok az geride diğerlerinden, MSI parlaklık açısından başarılı diye biliyorum.

IPS panellerde zaten 0.5ms 1ms gibi şeyler pazarlama taktiğinden ibaret, OLED harici alamazsın 0.5 ms falan. Kaldı ki 2ms hissetmen mümkün değil zaten, IPS panellerin ortalaması 5-6ms ortalama çıkar testlerde.

KTC H25T7 ya da MSI 244F alınabilir, Pivot olsun 240Hz olsun dersen Gigabyte G25F2A var ama renk bakımından çok az geride diğerlerinden, MSI parlaklık açısından başarılı diye biliyorum.
Yazılı gecikme değerlerin asıllarından farklı olduğunu duymuştum. Pek de bilgim yok :D
Bilgilendirme için sağol, ikisinden birine karar kılıp alacağım muhtemelen

Genelde FPS oyunları oynuyorum. Evina 24M2N3200S'ye çok rastladım, ne önerirsiniz?
Lenovonun Legio serisi Donanım arşivinin Legion r25 i30 incelemesindeki gibi tepki süresinde gerçeğe yakın değerler veren güzel bi monitor.
şu 240hz monitorunu sana öneririm şahsi olarak r25 i30 uda kullandım 165hz di oc ile 180hz de destekliyordu.

Bu 24" 240hz

Bu 27" 144hz

Buda 27" 240hz

1080p de 24" monitor almanı öneririm ama büyük istiyorum sorun olmaz dersen 27" 240hz olanı güzel olur

1080p de 24" monitor almanı öneririm ama büyük istiyorum sorun olmaz dersen 27" 240hz olanı güzel olur
büyük monitörler pek benlik değil. 165-180, bilemedin 200hz benim için fazlasıyla yeterli.
Seçenekler çoğalınca seçim iyice zorlaşıyor, sizden önce mesaj atan VG249Q5R önermiş ona ne diyorsunuz?
güzel monitör fakat bütçemi aşıyor

harbi mi çok şükür ben problem yaşamadım.
ne gibi kötü anı aydınlatabilir misin
ilk ayda ölü piksel ve iade için uğraştığım onca zaman
herkeste böyle olmamıştır eminim fakat pek sıcak bakamıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Ryaa
MSI 24.5'' G255F 1Ms(GTG) 180Hz FHD IPS
Monitörü öneririm hocam tam bir fiyat performans ürünü bende almayı düşünüyorum

Geri