5070 ten daha iyi 9070xthocam 9 taksit puan falan derken 35 civarına geldi kafama takılan şu 5070 mi almalıydım aynı marka modelin 5070 i de var
asus prime a da baktım o da aklımdaydı ama segment olarak gigabyte gaming oc bir üst segment diye aldım aslında msi gaming trio ve asus tuf ile denk diye biliyorum ayrıca vapor chamber da var çok önemli mi bilemiyorum daAlıntıyı görüntüle
Şu an Bu fiyatlarda güvenilir sorunsuzları yuvarlak içine aldım ptt awm deki satıcı beğenmedim soru işareti koydum
nasıl istersen kral ben tercihleri sundum sanaasus prime a da baktım o da aklımdaydı ama segment olarak gigabyte gaming oc bir üst segment diye aldım aslında msi gaming trio ve asus tuf ile denk diye biliyorum ayrıca vapor chamber da var çok önemli mi bilemiyorum da
sağ olasın hocam desteğin içinnasıl istersen kral ben tercihleri sundum sana
asus prime 9070 xt 35k değiştirsem mi peki marka olarak daha güvenilir gibi ama bakınca giriş segment model bu5070 ten daha iyi 9070xt
Sapphire pulse asustanda gigabytetanda daha iyi ama pulse bulamıyosan asus gigabyte cokta farketmez(gigabyteda cok kucuk bi rgb ısık var ilginizi ceker belki)sağ olasın hocam desteğin için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
asus prime 9070 xt 35k değiştirsem mi peki marka olarak daha güvenilir gibi ama bakınca giriş segment model bu