Bu bütçede flaş bellek al geçvideoları vb atacağım bir depolama arıyorum. bütçem max 1k, flash bellek mi almalıyım yoksa hard disk mi?
Bütçeyi artirirsan hddvideoları vb atacağım bir depolama arıyorum. bütçem max 1k, flash bellek mi almalıyım yoksa hard disk mi?
atacağım videolar max 40gb olduğu için 128 üstüne çıkmayı bile fazla görüyorum. bütçeyi ne kadar arttırırsam ne alabilirim ki?Bu bütçede flaş bellek al geç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bütçeyi artirirsan hdd
Sen öyle desene bende 1 TB olarak hesabladımatacağım videolar max 40gb olduğu için 128 üstüne çıkmayı bile fazla görüyorum. bütçeyi ne kadar arttırırsam ne alabilirim ki?
yok hocam o ne öyle gnjdfgnmdfkljgdf. arkadaşlarla klipleri atmaya işte format atarsam felan diye, öyle youtube videosu şekli değil ya.Sen öyle desene bende 1 TB olarak hesabladım![]()
Ucuz bir şey mi Yoksa kaliteli bir şey mi istiyonatacağım videolar max 40gb olduğu için 128 üstüne çıkmayı bile fazla görüyorum. bütçeyi ne kadar arttırırsam ne alabilirim ki?
depolasın yeter ya valla çokta umrumda değil hızı vb, bozulup içindekilerin yok olması gibi bir durum yoksa tabii
bunu diğer 600-800 olanlardan ayıran şey ne? malzeme kalitesi mi sadece![]()
SanDisk Dual Drive Luxe Type-C SDDDC4-128G-G46 128 GB Flash Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Dual Drive Luxe Type-C SDDDC4-128G-G46 128 GB Flash Bellek fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Dual Drive Luxe Type-C SDDDC4-128G-G46 128 GB Flash Bellek özelliklerini incele, 517,44 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Güvenilirlik malzeme kalitesi birde telefona aktarmabunu diğer 600-800 olanlardan ayıran şey ne? malzeme kalitesi mi sadece
Type-C oluşu bence avantaj. Neredeyse çoğu yeni nesil laptopa, tablete, telefona ve masaüstü anakartına uyumlu.bunu diğer 600-800 olanlardan ayıran şey ne? malzeme kalitesi mi sadece
Kullanımın %99'u pc üzerinde olacağı için type c benim için çok fark yaratmasa da malzeme kalitesi iyiyse işler değişir. ucuz mala 600 vereceğime pahalı mala 1000 veririm 2 3 kat uzun süre götürürType-C oluşu bence avantaj. Neredeyse çoğu yeni nesil laptopa, tablete, telefona ve masaüstü anakartına uyumlu.