elemin
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,846
Ben aldım bu fiyattan kullanışlı bir şey mi gerçekten kullanan var mı?
Ben aldım bu fiyattan kullanışlı bir şey mi gerçekten kullanan var mı?
Araba videosu çekmeye güzel. Kaçırdım ya alacaktım bendeBen aldım bu fiyattan kullanışlı bir şey mi gerçekten kullanan var mı?
https://amzn.eu/d/00Y3uUXH Sıfırı geldi 125 de kuponu var galiba 2800 e geliyor yineAraba videosu çekmeye güzel. Kaçırdım ya alacaktım bende
Gördüm de bunu alamadım 10 bin lira sanıyordum piyasası 60 bin liraymış feci kaçtıbundan alabilen varmı bizim forumda
Alıntıyı görüntüle
aldıkta iptal yer heralde amazonun gonderıcegini sanmıyorum cok ucuk bir fark var aradaGördüm de bunu alamadım 10 bin lira sanıyordum piyasası 60 bin liraymış feci kaçtı
Maşallah kankam her süper fırsatı kaçırmıyorsun sende helal olsun ne söyleyimaldıkta iptal yer heralde amazonun gonderıcegini sanmıyorum cok ucuk bir fark var arada
oyle deme ram ler gozumun onunde eridiMaşallah kankam her süper fırsatı kaçırmıyorsun sende helal olsun ne söyleyim
11 bin tl idiKaça düşmüştü?
O belli olmaz kralım 60K'lık TCL TV sattı Amazon 6K'ya göndermediler.Gördüm de bunu alamadım 10 bin lira sanıyordum piyasası 60 bin liraymış feci kaçtı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Satıcı Amazondu birde kesin gönderir bence
yarın teslım edılecek diyor gelirse yazarım umidim yok amaO belli olmaz kralım 60K'lık TCL TV sattı Amazon 6K'ya göndermediler.