❌İndirim Bitti! Kingston Nv2 Nvme Pcıe 4.0 1tb 2.566₺

moda oldu artık fiyat hatası amazonun bişey yapmadıgını biliyorlar yakında ekran kartı falanda yapar bunlar

Techburada'dan alan ve kredi kartının son limitini yatırana geçmiş olsun 2 haftaya anca yatar.

Satıcının google yorumlarını bence çökertelim ben 1-2 hesaptan yazdım da bari millet öğrensin amazon hatalıysa çalışmasınlar yani kaç aydır aynı hatalar yapılmaz milleti mağdur ediyorlar sadece.

Bu yanlış fiyat olayının boku çıktı artık. Art niyet olduğunu düşünüyorum işin içinde. Bununla ilgili bir düzenleme vs. getirilmeli. Ürünleri yollamak zorunda olsalar bak bakalım bir daha böyle yapıyorlar mı bilerek.

Bu yanlış fiyat olayının boku çıktı artık. Art niyet olduğunu düşünüyorum işin içinde. Bununla ilgili bir düzenleme vs. getirilmeli. Ürünleri yollamak zorunda olsalar bak bakalım bir daha böyle yapıyorlar mı bilerek.
bu fiyat hatalarında sadece n11 de gönderildiğini gördüm ve yaşadım diğer yerlerden aldığım ürünler gelmezken thh başvurmak zorunda kalıyordum ama n11 de bu sorunu yaşamadım , berkide denk gelmiştir ama n11 daha iyi olduğunu düşünmekteyim

techburada satıcısından amazon üzerinden
G65B yi aldım sorunsuz gönderdi güvenilir demiyorum elbette fake monitör satmamış oldu :D

bu fiyat hatalarında sadece n11 de gönderildiğini gördüm ve yaşadım diğer yerlerden aldığım ürünler gelmezken thh başvurmak zorunda kalıyordum ama n11 de bu sorunu yaşamadım , berkide denk gelmiştir ama n11 daha iyi olduğunu düşünmekteyim
Anlatmaya gerek yok

1782794063797.webp

1782794082712.webp

1782794112784.webp

Geri