Ucuza Kulak Üstü Kulaklık

Ege1641

80+ Silver
Reaksiyon skoru
867
500-600 gibi fiyatlara alabileceğim kulaküstü kulaklık var mıdır? Amacım fps oyunları değil kendim oynayacağım hikayeli oyunlarda ortalama bir performans versin yeter

Bence minimum bunu al ses kalitesi fiyatı için mükemmel derecede iyi daha önce kullandım fps oyuncuları içinde iyi oynacağın oyunlarda sesleri tam anlamıyla boyut boyut alıp zevk almanı da sağlar 500-600 gibi fiyatlara muhtemelen gamepower falan gelir onlarında ses kalitesiyle kullanıkları parçaların kalitesi iyi olmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aklımdayken bunu da öneriyim

Bide bu var bunu ilk zamanlarda almıştım pc le yeni tanıştığım zamanlar Ses kalitesi mikrofonu 500tl için aşırı iyi 2k lık kulaklık gibi fps içinde aynı şekilde güzel fakat kalıpları dehişmiş benim kullandığım buydu

Ekler

• 1782772648213.webp
    1782772648213.webp
    3.9 KB · Hit: 9
Kulak pedinin kalınlığından dolayı bu ürün dışında kulaküstü önermem.

Pazarama'da genelde kupon oluyor. Önce üyelik aç ₺200 falan kupon varsa ekleyip kullanabilirsin. Ben ₺200 kuponu daha önceden kullandım. Ayrıca ₺1 1 ay plus alırsan da kuponlar geliyor, kupon yoksa ₺1 plus üyeliği al kupon ile ürünü al sonra plus üyeliğinin otomatik yenilenmesini iptal et.

2026-06-30_08-37.webp

Yerelde inceleme veya kutu açılımı yok. O yüzden yabancı kanaldakı şu videosunu bırakayım. Bu fiyattaki JAK kulaklıklar benzer sürücülere sahip, o yüzden konforu öne koyan bu ürünü öneriyorum. Çünkü bu ürünlerin omurgaları sert ve sabit plastikten, yani kulak pedi hareket etmiyor. Bu da her türlü kulağa tam oturmuyor demek. Daha ince süngerden olan Havit, Rampage vb. kulaklıkları da konforlu değil. Denemek amaçlı Havit 2040D almıştım, kulağa tam oturmadığı gibi ağrı da yapıyor. Kulağa tam oturmaması, aşağıdaki yazılımsal ses ayarlarının da etkilerini bayağı azaltıyor.

Bu ürünü alınca bağlantıda önerdiğim ayarları da uygulayın. Realtek ayarı ve EQ APO birlikte kullanmanızı öneririm. Bu arada Realtek yeterse EQ APO'ya da ihtiyaç yok. Bu giriş seviyesi ürünler, genelde Türkiye'de satılan giriş, orta anakartlarındaki ses kartlarında boğuk ve az ses veriyor. Realtek sürücüsünü yükleyip, ekolayzer yumuşak ve gürültü dengeleme ayarı yapınca daha net ve yüksek ses duyuyorsunuz.

Kupon olayından sonra biraz daha bakındım. Eğer ₺200-250 kupon denk gelirse, ses ayarıyla uğraşmadan Kugon veya Rampage şu ürünü de alınabilir. Ama ilk tercih Kugon olsun.

Bütçe zorlarsanız şu IEM'i de önerebilirim. Hem yazın kulağınızı terletmez hem de kulaküstünüze baskı yapmaz. Ayrıca benzer fiyatlardaki IEM'lere göre bayağı rahat. Bunun dışında bu fiyatlarda kulaküstü 7.1 kulaklıkları almayın.

Fuxi-H3'ü de önermem, çok fazla sorunu var. Biraz araştırırsanız zaten vazgeçersiniz. Bütçe oraya çıkıyorsa ve kulaküstü şartsa H2002P daha iyi.

H2002P sürücüsü:

Kugon ve Rampage Miracle X2 Plus'un da sürücüsü vardır. Alırsan ve bulamazsanız yazın bana yardımcı olurum.

Kısaca bütçe artıyorsa KlasseGear Feel, kulak üstü şart ve yine bütçe artıyorsa H2002P.
Bütçe hiç çıkmıyorsa Voldon X, azıcık çıkıyorsa da Kugon almanızı öneririm.

Son düzenleme:
Kulak pedinin kalınlığından dolayı bu ürün dışında kulaküstü önermem.

Pazarama'da genelde kupon oluyor. Önce üyelik aç ₺200 falan kupon varsa ekleyip kullanabilirsin. Ben ₺200 kuponu daha önceden kullandım. Ayrıca ₺1 1 ay plus alırsan da kuponlar geliyor, kupon yoksa ₺1 plus üyeliği al kupon ile ürünü al sonra plus üyeliğinin otomatik yenilenmesini iptal et.

Alıntıyı görüntüle

Yerelde inceleme veya kutu açılımı yok. O yüzden yabancı kanaldakı şu videosunu bırakayım. Bu fiyattaki JAK kulaklıklar benzer sürücülere sahip, o yüzden konforu öne koyan bu ürünü öneriyorum. Çünkü bu ürünlerin omurgaları sert ve sabit plastikten, yani kulak pedi hareket etmiyor. Bu da her türlü kulağa tam oturmuyor demek. Daha ince süngerden olan Havit, Rampage vb. kulaklıkları da konforlu değil. Denemek amaçlı Havit 2040D almıştım, kulağa tam oturmadığı gibi ağrı da yapıyor. Kulağa tam oturmaması, aşağıdaki yazılımsal ses ayarlarının da etkilerini bayağı azaltıyor.

Bu ürünü alınca bağlantıda önerdiğim ayarları da uygulayın. Realtek ayarı ve EQ APO birlikte kullanmanızı öneririm. Bu arada Realtek yeterse EQ APO'ya da ihtiyaç yok. Bu giriş seviyesi ürünler, genelde Türkiye'de satılan giriş, orta anakartlarındaki ses kartlarında boğuk ve az ses veriyor. Realtek sürücüsünü yükleyip, ekolayzer yumuşak ve gürültü dengeleme ayarı yapınca daha net ve yüksek ses duyuyorsunuz.

Kupon olayından sonra biraz daha bakındım. Eğer ₺200-250 kupon denk gelirse, ses ayarıyla uğraşmadan Kugon veya Rampage şu ürünü de alınabilir. Ama ilk tercih Kugon olsun.

Bütçe zorlarsanız şu IEM'i de önerebilirim. Hem yazın kulağınızı terletmez hem de kulaküstünüze baskı yapmaz. Ayrıca benzer fiyatlardaki IEM'lere göre bayağı rahat. Bunun dışında bu fiyatlarda kulaküstü 7.1 kulaklıkları almayın.

Fuxi-H3'ü de önermem, çok fazla sorunu var. Biraz araştırırsanız zaten vazgeçersiniz. Bütçe oraya çıkıyorsa ve kulaküstü şartsa H2002P daha iyi.

H2002P sürücüsü:

Kugon ve Rampage Miracle X2 Plus'un da sürücüsü vardır. Alırsan ve bulamazsanız yazın bana yardımcı olurum.

Kısaca bütçe artıyorsa KlasseGear Feel, kulak üstü şart ve yine bütçe artıyorsa H2002P.
Bütçe hiç çıkmıyorsa Voldon X, azıcık çıkıyorsa da Kugon almanızı öneririm.
Hocam peki sizce 7.1 gerçekten bu kadar önemli midir? Dediğim gibi amacım sadece hikayeli oyunlar oynamak fps oyunlarında ses kasmak gibi bi derdim yok.

Hocam peki sizce 7.1 gerçekten bu kadar önemli midir? Dediğim gibi amacım sadece hikayeli oyunlar oynamak fps oyunlarında ses kasmak gibi bi derdim yok.
Sizin kullanımınız için önemli değil, ama şöyle de bir şey var. Bu bütçelerdeki JAK kulaklıklar, bahsettiğim yazılımsal ayarları yapmadan boğuk ve az ses veriyor. Yapsanız da yine az veriyorlar, ayrıca çok da konforlu ürünler değiller. En konforlusu pedinden dolayı Voldon X, hatta kupon ile test etmek amaçlı aldım. Eğer pedler iyi sarıyorsa, Gamepower'a bu ürünü daha uyguna, bu şekilde ve farklı renk seçenekleri ile üretmeleri için de yazacağım.

Neyse 7.1 olarak bahsedilenlerde ses kartı var, bu yüzden ayar falanla uğraşmadan yüksek ses alıyorsunuz. İleride ses kasma falan ihtiyacınız olursa da JAK versiyonlara göre daha iyi oluyor. Ama tabii ses kasmada IEM'ler çok daha iyi, keza müzik ve konforda da.

Ben bütçe çıkabiliyorsanız KlasseGear Feel IEM kulaklığını öneririm. Type-C modeli sorun çıkarmayacaktır. IEM'lerde JAK alırsanız parazit ve beyaz gürültü duyarsınız. Kulaküstü istiyorsanız da H2002P ideal. H2002P ses kalitesi ve konfor olarak, bu bütçelerdeki en iyi ürün bu arada.

KlasseGear Feel için biraz daha bütçe çıkabilirseniz, Aux versiyonunu alıp yanına Apple DAC ve dönüştürücü de alabilirsiniz. Ben bu versiyonunu denedim, o yüzden Type-C önerirken net olamıyorum. Yani sorun çıkarmayacaktır diye düşünüyorum, Type-C bağlantılı bir IEM kullanmadım. IEM'lerdeki paraziti DAC (ses kartı) kesebiliyor. Ses kartının kalitesine göre ses kalitesi de artıyor. Apple DAC ses kalitesine etki etmez, ama parazit ve beyaz gürültü duymazsınız.

Eğer çok daha artar, kumaş pedli bir şey alayım derseniz de kablosuz H2002BG veya H2015 PRO alınabilir. H2015 PRO konfor, malzeme kalitesi ve ses olarak daha iyi. Kablosuz olduklarından biraz daha konforlu olurlar.

Son düzenleme:
Şu an Voldon X deniyorum, H2040D göre evet kulak pedleri ve üst kısmından gayet rahat. Hatta dış kısmının plastiği, H2040D yapısına göre daha kaliteli.

1783068713851.webp

Realtek ayarı yapmadan H2040D gibi ses boğuk ve az geliyor. Ayarlar ile daha iyi oluyor.

2026-07-03_05-50.webp

Kablosu çok küçük ve tek girişli, içerisine gerçi bakmadım ama Y kablo gelmiyor galiba. Yazdıktan sonra baktım küçük bir Y kablo var. Onunla falan da uzamıyor, tek dezavantajı kasa önüne taksanız da uzatma kablosu gerekiyor.

Mikrofon kısmı tamamen döndürdüğün yöne göre şekil almıyor. Bana özel değilse bir yerde tıkırdıyor ve aşağı düşüyor.

Kulak pedi rahat ve H2040D veya yakın fiyatta Rampage XJammer göre kulaklığı kaplıyor. Ama kulak ped kısmı oynayan pahalı ürünler gibi beklemeyin, dışarı da ses veriyor. Tam kavrasa belki ses şiddeti de daha iyi olabilir. Ama işte fiyattan kırdıkları yer omurga kısmı oluyor.

Kontrol kısmı düşse kırılır gibi biraz, ama mikrofonu kapat aç kaydırmalı tekerleği ve ses açma kapama tekerleği nedense iki taraftan da çıkacak şekilde yapılmış. İkisi de aynı işlev. Kablo biraz daha uzun olsa çok daha iyi olurmuş. Kablo kalitesi de dolanacak gibi duruyor, mesela 2040D daha uzun ama bundan daha kalitesiz, dolanması imkansız garip bir kablosu var. O tarz bir kablo ile maliyeti artırmadan bu ürünü yenileseler ₺500 falan da satsalar çok iyi ürün olurmuş.

Kısaca ben Voldon X kupon ile ₺500 (pazarama) alıp, yanına da ₺135 uzatma kablosu almanızı öneririm. Ama Realtek ayarlarını yapın, yoksa ses boğuk ve az geliyor. Bu haliyle hikayeli oyunlar, film, YouTube kullanımı için fazlasıyla yeterli. Hatta Valorant gibi oyunlarda da ses kasılır bununla.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,704
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri