Kulak pedinin kalınlığından dolayı bu ürün dışında kulaküstü önermem.
Pazarama'da genelde kupon oluyor. Önce üyelik aç ₺200 falan kupon varsa ekleyip kullanabilirsin. Ben ₺200 kuponu daha önceden kullandım. Ayrıca ₺1 1 ay plus alırsan da kuponlar geliyor, kupon yoksa ₺1 plus üyeliği al kupon ile ürünü al sonra plus üyeliğinin otomatik yenilenmesini iptal et.
Pazarama
www.pazarama.com
Alıntıyı görüntüle
Yerelde inceleme veya kutu açılımı yok. O yüzden yabancı kanaldakı şu videosunu bırakayım. Bu fiyattaki JAK kulaklıklar benzer sürücülere sahip, o yüzden konforu öne koyan bu ürünü öneriyorum. Çünkü bu ürünlerin omurgaları sert ve sabit plastikten, yani kulak pedi hareket etmiyor. Bu da her türlü kulağa tam oturmuyor demek. Daha ince süngerden olan Havit, Rampage vb. kulaklıkları da konforlu değil. Denemek amaçlı Havit 2040D almıştım, kulağa tam oturmadığı gibi ağrı da yapıyor. Kulağa tam oturmaması, aşağıdaki yazılımsal ses ayarlarının da etkilerini bayağı azaltıyor.
Bu ürünü alınca bağlantıda önerdiğim ayarları da uygulayın. Realtek ayarı ve EQ APO birlikte kullanmanızı öneririm. Bu arada Realtek yeterse EQ APO'ya da ihtiyaç yok. Bu giriş seviyesi ürünler, genelde Türkiye'de satılan giriş, orta anakartlarındaki ses kartlarında boğuk ve az ses veriyor. Realtek sürücüsünü yükleyip, ekolayzer yumuşak ve gürültü dengeleme ayarı yapınca daha net ve yüksek ses duyuyorsunuz.
Jak girişli kulaklıklar tamamen anakartınızdaki ses kartına baktığından, genellikle 50, 53, 60 mm diye pazarlanan kulaklıkların sesleri boğuk ve az geliyor. Çoğu kullanıcı ucuz diye aldığından bu kulaklıkların sesini iyileştirme gibi şeylerden anlayan kullanıcılar olmuyorlar.
Bu konuda size sesi iyileştirmek için üç tane yöntem göstereceğim. Ses kartı yöntemi sadece Jak kulaklık(yani arka ve ön taraftaki jak girişine takılan) ve hoparlörler için geçerlidir. Diğer iki yöntemi ses kartı olan USB girişli kablolu ve kablosuz ürünlerde de kullanabilirsiniz.
İlk olarak ses kartı yöntemini...
Kupon olayından sonra biraz daha bakındım. Eğer ₺200-250 kupon denk gelirse, ses ayarıyla uğraşmadan Kugon veya Rampage şu ürünü de alınabilir. Ama ilk tercih Kugon olsun.
Gamepower Kugon Siyah 7.1 Surround Rainbow Gaming Kulaklık ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Gamepower Kugon Siyah 7.1 Surround Rainbow Gaming Kulaklık fırsatlarını kaçırma.
www.pazarama.com
Rampage Miracle-X2 Plus Siyah RGB LED 7.1 Surround Sound System Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Rampage Miracle-X2 Plus Siyah RGB LED 7.1 Surround Sound System Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fırsatlarını kaçırma.
www.pazarama.com
Bütçe zorlarsanız şu IEM'i de önerebilirim. Hem yazın kulağınızı terletmez hem de kulaküstünüze baskı yapmaz. Ayrıca benzer fiyatlardaki IEM'lere göre bayağı rahat. Bunun dışında bu fiyatlarda kulaküstü 7.1 kulaklıkları almayın.
Klasse Feel IEM Kulaklık, Kulak İçi Gaming In-Ear Headphone (Feel Pro [Type-C] [Mikrofonlu]) : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr
Fuxi-H3'ü de önermem, çok fazla sorunu var. Biraz araştırırsanız zaten vazgeçersiniz. Bütçe oraya çıkıyorsa ve kulaküstü şartsa H2002P daha iyi.
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
H2002P sürücüsü:
drive.google.com
Kugon ve Rampage Miracle X2 Plus'un da sürücüsü vardır. Alırsan ve bulamazsanız yazın bana yardımcı olurum.
Kısaca bütçe artıyorsa KlasseGear Feel, kulak üstü şart ve yine bütçe artıyorsa H2002P.
Bütçe hiç çıkmıyorsa Voldon X, azıcık çıkıyorsa da Kugon almanızı öneririm.