Öneri Lian Li Evo Rgb Kasa İçin Soğutma

GrkemCkn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
366
Arkadaşlar şimdi benim kendi kötü huyum nedeniyle lian li kasa o zaman lian li fan da olsun marka takıntısı vs. bu düşüncemden ötürü lian li fan arayışındayım sadece ucuza denk düşürmeye çalışıyorum ikinci el de çok yok sıfırı da pahalı bu nedenden ötürü biraz daha beklemek istiyorum lakin bu bekleme süresinde işlemci için sıvı soğutma almalı mıyım 360mm olarak 3 fan geliyor zaten hem de soğutma noktasında tutar beni biraz düşünceleriniz nedir piyasada asianhorse fan gördüm lian li ile bire bir benzerlikler mevcut daha ucuz fakat takıntımdan dolayı işte ilk önce kafam lian li fanlara gidiyor ne önerirsiniz sıvı soğutma alıp beklemek mi yoksa başka bir şey mi ?

İşlemci de 5 5600 sıvı soğutmaya çok ihtiyaç duyan bir işlemci değil biliyorum.

Yani hocam, fan ve sıvı soğutmaya o kadar para basmak yerine elinizdekileri satıp Lian Li kasada DDR5 bir sistem dizmeniz daha mantıklı olur. Cebe para girdikçe de sistemi özelleştirirsiniz. Ayrıca AsiaHorse markası kötü değil kullanan dostlarım var, fiyatına göre iş görüyor.

Yani hocam, fan ve sıvı soğutmaya o kadar para basmak yerine elinizdekileri satıp Lian Li kasada DDR5 bir sistem dizmeniz daha mantıklı olur. Cebe para girdikçe de sistemi özelleştirirsiniz. Ayrıca AsiaHorse markası kötü değil kullanan dostlarım var, fiyatına göre iş görüyor.
DDR5 benim için şuanlık gereksiz geliyor ve pahalı hocam ya eldekiler satsam bile cebimden yüklü bir miktar çıkacak yine de bende kasayı halledip ileride içerisini değiştirmeyi düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,269
Üyeler
198,727
Son üye
Bourne99

Geri