Lenovo Legion 25-10 24.5 Vs MSI Mag 245f X24

Reaksiyon skoru
4
Beyler 2 sinden birini alıcam ve fps oyunları oynuyorum
aralarındaki farklar biri 320hz biri 240
biri ıps biri rapid ips
biri 0.5ms mprt biri 0.5 ms gtg
biri 8 bit renk biri 10 bit renk
daha fazla fark var ama pek önemli hissetmedim dp sürüm farkı gibi
şuanlık pcim 320 fps vermese bile upgrade atacağım için herz sorun değil ama hangisi daha iyi bilmiyorum o yüzden yorumlarınızı bekliyorum tabi eğer indirim biterse lenovo direkt elenecek

şimdi bu monitörede denk geldim hala emin değlim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dediğim öbür monitörde Lenovo Legion 25-10 ve MSI MAG 245F X24

FPS OYNUYORSAN DÜŞÜNME BİLE Legion 25-10 al geç.
MSI panelinde pixeller çok belirgin 256f var kardeşinde tavsiye etmem.

Çok araştırdım ama Lenovo 25-10 panelini bulamadım. 144Hz'den sonra aşırı bir fark hissettirmedi bana, Faceit oynamayı da bırakınca satmaya karar verdim Lenovo'yu.

Görüntü kalitesi çok iyi değil gibi hissettiriyor ama full CS oynayacaksan fark etmezsin zaten. 250nit civarı parlaklığı var diye biliyorum, biraz düşük ama beni çok çok rahatsız etmedi. Kontrast olarak da çok kötü değil, ufak bi renk ayarlaması gerekiyor yine de. Ne olursa olsun 320Hz monitörü 6000'e bulabileceğini sanmıyorum bidaha, pivot özelliği de var ve saçma sapan bir marka değil. Benim ilanı da baltaladı namussuzlar :)

Ayrıca kafanı karıştıran tüm terimleri unut önce. Fast IPS, Rapid IPS vs. vs. bunların hepsi dümmdüz IPS paneldir, isimlendirmeler markaların mabadından uydurduğu pazarlama taktikleri. 0.5ms de alamazsın IPS panelde, hatta 1-2ms de standart olarak alamazsın. IPS panellerin gecikme ortalaması 5Ms civarı. 1-2ms test boyunca alabildiği en iyi anlık değer, sürekli verebildiği değil. 1ms altını OLED panellerde görebiliyoruz sadece.

Çok araştırdım ama Lenovo 25-10 panelini bulamadım. 144Hz'den sonra aşırı bir fark hissettirmedi bana, Faceit oynamayı da bırakınca satmaya karar verdim Lenovo'yu.

Görüntü kalitesi çok iyi değil gibi hissettiriyor ama full CS oynayacaksan fark etmezsin zaten. 250nit civarı parlaklığı var diye biliyorum, biraz düşük ama beni çok çok rahatsız etmedi. Kontrast olarak da çok kötü değil, ufak bi renk ayarlaması gerekiyor yine de. Ne olursa olsun 320Hz monitörü 6000'e bulabileceğini sanmıyorum bidaha, pivot özelliği de var ve saçma sapan bir marka değil. Benim ilanı da baltaladı namussuzlar :)

Ayrıca kafanı karıştıran tüm terimleri unut önce. Fast IPS, Rapid IPS vs. vs. bunların hepsi dümmdüz IPS paneldir, isimlendirmeler markaların mabadından uydurduğu pazarlama taktikleri. 0.5ms de alamazsın IPS panelde, hatta 1-2ms de standart olarak alamazsın. IPS panellerin gecikme ortalaması 5Ms civarı. 1-2ms test boyunca alabildiği en iyi anlık değer, sürekli verebildiği değil. 1ms altını OLED panellerde görebiliyoruz sadece.
kanka çok yardımcı oldu hz e biraz takıntım var o yüzden 240 hz üstü istiyorum renklerde biraz iyi olsun istiyom o yüzden gigabyte olanı alacam gibi şu saçma ıps şeylerinde bilgilerndirdiğin için teşekkür ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,734
Üyeler
199,216
Son üye
seknoktaonsek

Geri