🔥İndirim Qd-Mini Led İffalcon 50u95a 50 İnç 29.999tl

next'in hangi modelini kullanıyorsunuz? alıp almamakta kararsızım. TLC C6K geçen 58binlere düştü, onu kaçırdım. nex düşünüyorum ben de
65U95A varken C6K'ya gerek yok hatta şu an 47K'ya Next'in 550 dimming zonelu Mini Led'i bu iki modelden iyi.

Nextstar YE-65IDWP14 65'' 165 Ekran 4K Ultra HD 144Hz Google Premium QD Super MiniLED TV

Gelince ekran çerçevr kısımlarını inceleyebilir misin lütfen? Montaj kalitesini merak ediyorumda
Hocam ürünü kurdurdum bugün. Çerçeve kısımlarında bir açıklık vesaire yok. Alt çene kısmındaki çerçeveden de sızma vesaire yok. Yapı kalitesi sağlam gözüküyor.

Bu markayı n11 den alan birinin mağduriyetini gördüm bugün x de. Adam n11 den alıyo kutuya dokunmuyor servis gelip açıyo ekran kırık. Rapor yazıp gidiyor. N11 depodan sağlam çıktı diyo kargo sorumluluk kabul etmiyo adamda servisi beklediği için teslim alırken kontrol edemiyor. THH ile uğraşıyorum diye dert yanıyordu.

Bu markayı n11 den alan birinin mağduriyetini gördüm bugün x de. Adam n11 den alıyo kutuya dokunmuyor servis gelip açıyo ekran kırık. Rapor yazıp gidiyor. N11 depodan sağlam çıktı diyo kargo sorumluluk kabul etmiyo adamda servisi beklediği için teslim alırken kontrol edemiyor. THH ile uğraşıyorum diye dert yanıyordu.
Hocam belli bir bütçenin üzerindeki TV, monitör gibi ürünler mutlak suretle Amazon üzerinden satın alınmalıdır. Ben biraz fazla alıp satarım görüntü ürünlerini. Amazon'dan alıp da bir kez mağdur olduğum olmadı.
Yeminle bıktım bu ürünü forumda görmekten. Birazdan zaten 50 inc kavgası çıkacak yada biri 30 daha koyar oled alırım diyecek
Hocam hortlatmış gibi oldum kusura bakma.

Geri