iPhone 13 Bataryasını Kendim Değişebilir Miyim?

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,441
Dostlar telefonum orijinal fakat pil sağlığı 79 a düştü, artık 4 saat bile ekran süresi vermiyor, buna yd 15pm den geçtiğim için ekran süresinde çok sıkıntı yaşıyorum, onda 10 saat civarı süre alıyordum.
Dejinin bataryasını alıp takasım var fakat 2. elde satışında fiyatını etkiler mi onu düşünüyorum, bir de alsam kendim takabilir miyim nasıl yaparım?

Kasayı açtığın an sıvı koruma bandı iptal oluyor bataryayla beraber onu da değiştirmen lazım. Ben olsam riske girmem ve deji ile falan da uğraşmayıp orijinaliyle değiştirtirim

Dostlar telefonum orijinal fakat pil sağlığı 79 a düştü, artık 4 saat bile ekran süresi vermiyor, buna yd 15pm den geçtiğim için ekran süresinde çok sıkıntı yaşıyorum, onda 10 saat civarı süre alıyordum.
Dejinin bataryasını alıp takasım var fakat 2. elde satışında fiyatını etkiler mi onu düşünüyorum, bir de alsam kendim takabilir miyim nasıl yaparım?
Ekranı kırarsan geçmiş olsun ben olsam onun riskine girmem, ips ekranlı cihazları kendim yaptım hem 11,xr gibi oled ekranlı cihazlarda onun riskine girmem açıkçası.

Kasayı açtığın an sıvı koruma bandı iptal oluyor bataryayla beraber onu da değiştirmen lazım. Ben olsam riske girmem ve deji ile falan da uğraşmayıp orijinaliyle değiştirtirim
Hocam telefonu bir süre sonra satmayı düşünüyorum, orijinaline 4-6k arası istiyorlar. sıvı bandını orijinal alıcam, 1300-1400 e hallediyorum.
Önceden samsung s10 telefonumda Deji batarya kullanmıştım ondan çok memnundum

Ekranı kırarsan geçmiş olsun ben olsam onun riskine girmem, ips ekranlı cihazları kendim yaptım hem 11,xr gibi oled ekranlı cihazlarda onun riskine girmem açıkçası.
düz x oleddi di mi? değiştirdik pek farkı yok aslında biraz nazik olursan kırılmaz ama asıl sıkıntı batarya uyarısı. jcid mi ne bir marka var sanırım onu takınca bilinmeyen parça uyarısı vermiyor sanırım

Ekranı kırarsın

düz x oleddi di mi? değiştirdik pek farkı yok aslında biraz nazik olursan kırılmaz ama asıl sıkıntı batarya uyarısı. jcid mi ne bir marka var sanırım onu takınca bilinmeyen parça uyarısı vermiyor sanırım
Gördüm ama Deji kadar iyi midir jcid bilmiyorum.

düz x oled ama sonradan ekranı vs değiştiyse yan sanayi ips takılmış olabilir, oledlerde hassas olmak lazım en küçük hata da ekran çizgi atar veya patlar.

Kullanmaya devam et satacağın zaman satarsın hocam bu şekilde boşuna hem maliyet hemde değer düşürüyor değişenli olduğu için.

Kullanmaya devam et satacağın zaman satarsın hocam bu şekilde boşuna hem maliyet hemde değer düşürüyor değişenli olduğu için.
Anladım hocam teşekkürler, çok kafama takılırsa bakarım artık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

jcid çok daha iyi dejiden
Burada jcid nin servisi varmış sanırım, fiyat sordum, çok çekmezlerse onlara değiştirteyim en azından

Son düzenleme:
Deji'den uzak dur JCID ya da Repart adlı markadan al. Cihazin daha once hic acilmadiysa cok zor olur. Dikkat etmen gerek cogu kisi ilk açımda ekran kiriyor. Hâlâ fabrikadaki pressi durdugu icin ilki zor oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,492
Üyeler
199,172
Son üye
HızlıYazan

Geri